Kesäleirit 2017

20160808_185309Järjestämme jälleen ensi kesänä useita leirejä. Varmista siis itsellesi ikimuistoiset leiripäivät Suomen luonnossa!

Luvassa on lasten päiväleirejä ja telttaleirejä niin kokeneille telttailijoille kuin heille, jotka viettävät leirillä vasta ensimmäisiä öitään ikinä. Nuorille tarjolla on telttaleirejä Suomessa ja Virossa. Perheille järjestämme perinteisiä perheleirejä ja talkooleirin, jossa vietetään kesäpäiviä kunnostaen samalla leiripaikkaamme Bengtsårin leirisaarella.

Kesän 2017 leirit
Lasten päiväleirit
Lasten telttaleirit
Nuortenleirit
Perheleirit

Ilmoittautuminen
Löydät yllä olevien linkkien takaa kuvaukset leireistä sekä linkin ilmoittautumislomakkeeseen. Muistathan ilmoittaa lomakkeella myös leiriläisen allergiat ja muut asiat, jotka leirityöntekijöiden on hyvä tietää.

Vahvistusviesti
Sinulle on paikka leirillä vasta, kun olet saanut toimistosta vahvistusviestin. Vahvistamme leiri-ilmoittutumisia n. kerran viikossa, yleensä perjantaisin.

Leirien peruutusehdot
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leiriä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksesta veloitamme leirin hinnan, ellei kyse ole sairastapauksesta. Tällöin vaadimme lääkärintodistuksen. Järjestäjä voi peruuttaa leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen leiriä, mikäli leiriläisiä ei ole riittävästi tai syynä on jokin muu akuutti asia, kuten leiripaikan tulipalo tms.

Osallistujatietojen käyttötarkoitus
Lomakkeessa kysytyt tiedot ja huoltajan yhteystiedot annetaan LUPin toimiston ja ko. leirin työntekijöiden tietoon. Huoltajan sähköpostiosoitteeseen voidaan lähettää muutamia viestejä esim. tulevista leireistämme ja tapahtumistamme.

Avustusta leirimaksuun
Voit tiedustella mahdollisuutta tukeen oman kuntasi sosiaalitoimesta.