Kesäleirit 2019

Järjestämme jälleen ensi kesänä maanmainioita luontoleirejä. Varmista siis itsellesi ikimuistoiset leiripäivät Suomen luonnossa!

Tutustu leiritarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan pian, sillä suosituimmat leirit täyttyvät nopeasti.

Kesän 2019 leirit
Lasten päiväleirit
Lasten yöleirit
Perheleirit
Nuortenleirit

Ilmoittautuminen
Löydät yllä olevien linkkien takaa kuvaukset leireistä sekä linkin ilmoittautumislomakkeeseen. Muistathan ilmoittaa lomakkeella myös leiriläisen allergiat ja muut asiat, jotka leirityöntekijöiden on hyvä tietää.

Vahvistusviesti
Sinulle on paikka leirillä vasta, kun olet saanut toimistosta vahvistusviestin. Vahvistamme leiri-ilmoittautumisia n. kerran viikossa, yleensä perjantaisin.

Leirien peruutusehdot
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leiriä. Tämän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitamme leirin hinnan, ellei kyse ole sairastapauksesta. Tällöin vaadimme lääkärintodistuksen. Järjestäjä voi peruuttaa leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen leiriä, mikäli leiriläisiä ei ole riittävästi tai syynä on jokin muu akuutti asia, kuten leiripaikan tulipalo tms.

Osallistujatietojen käyttötarkoitus
Lomakkeessa kysytyt tiedot ja huoltajan yhteystiedot annetaan LUPin toimiston ja ko. leirin työntekijöiden tietoon. Bengtsårin leiriläisten allergiat toimitetaan myös leirisaaren keittiöön. Huoltajan sähköpostiosoitteeseen voidaan lähettää muutamia viestejä esim. tulevista leireistämme ja tapahtumistamme.

Avustusta leirimaksuun
Voit tiedustella mahdollisuutta tukeen oman kuntasi sosiaalitoimesta.

Tietosuoja
Tietosuojailmoituksesta näet mm. mitä tietoja keräämme, kenelle ne jaamme ja mihin tarkoituksiin niitä käytämme.

Tietosuojailmoitus – leiriläiset