Kesäleirit 2020

Koronan vaikutus leireihimme:
Huomioithan, että peruutusehtojen mukaisesti voit perua ilmoittautumisen maksutta kaksi viikkoa ennen leiriä. Suosittelemmekin, että et peru osallistumistasi ”varmuuden vuoksi”, vaikka koronatilanne on tällä hetkellä vakava. Leirit täyttyvät kuitenkin nopeasti ja saattaa olla, että myöhemmin keväällä et enää saa leiriltä uutta paikkaa.
Mikäli joudumme perumaan leirit koronan vuoksi, palautamme tietenkin leirimaksun täysimääräisenä.

Järjestämme jälleen ensi kesänä maanmainioita luontoleirejä. Varmista siis itsellesi ikimuistoiset leiripäivät Suomen luonnossa!

Tutustu leiritarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan pian, sillä suosituimmat leirit täyttyvät nopeasti.

Kesän 2020 leirit
Lasten päiväleirit
Lasten yöleirit
Perheleirit
Nuortenleirit

Ilmoittautuminen
Löydät yllä olevien linkkien takaa kuvaukset leireistä sekä linkin ilmoittautumislomakkeeseen. Muistathan ilmoittaa lomakkeella myös leiriläisen allergiat ja muut asiat, jotka leirityöntekijöiden on hyvä tietää.

Vahvistusviesti
Sinulle on paikka leirillä vasta, kun olet saanut toimistosta vahvistusviestin. Vahvistamme leiri-ilmoittautumisia n. kerran viikossa, yleensä perjantaisin.

Leirien peruutusehdot
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leiriä. Tämän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitamme leirin hinnan, ellei kyse ole sairastapauksesta. Tällöin vaadimme lääkärintodistuksen. Järjestäjä voi peruuttaa leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen leiriä, mikäli leiriläisiä ei ole riittävästi tai syynä on jokin muu akuutti asia, kuten leiripaikan tulipalo tms.

Osallistujatietojen käyttötarkoitus
Lomakkeessa kysytyt tiedot ja huoltajan yhteystiedot annetaan LUPin toimiston ja ko. leirin työntekijöiden tietoon. Bengtsårin leiriläisten allergiat toimitetaan myös leirisaaren keittiöön. Huoltajan sähköpostiosoitteeseen voidaan lähettää muutamia viestejä esim. tulevista leireistämme ja tapahtumistamme.

Avustusta leirimaksuun
Voit tiedustella mahdollisuutta tukeen oman kuntasi sosiaalitoimesta.

Tietosuoja
Tietosuojailmoituksesta näet mm. mitä tietoja keräämme, kenelle ne jaamme ja mihin tarkoituksiin niitä käytämme.

Tietosuojailmoitus – leiriläiset