Kesäleirit 2020

Leirit järjestetään tänäkin vuonna normaalisti. Kannattaa varata leiripaikka heti, sillä leirit täyttyvät nyt nopeasti. Tiedotamme kaikille ilmoittautuneille, miten tämän poikkeustilanteen aikana leirit järjestetään turvallisesti.

Järjestämme kesällä maanmainioita luontoleirejä. Varmista siis itsellesi ikimuistoiset leiripäivät Suomen luonnossa!

Tutustu leiritarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan pian, sillä suosituimmat leirit täyttyvät nopeasti. Jos leiriin on aikaa alle viikko, tarkistathan toimistosta, voiko leirille vielä ilmoittautua!

Kesän 2020 leirit
Lasten päiväleirit
Lasten yöleirit
Perheleirit
Nuortenleirit

Ilmoittautuminen
Löydät yllä olevien linkkien takaa kuvaukset leireistä sekä linkin ilmoittautumislomakkeeseen. Muistathan ilmoittaa lomakkeella myös leiriläisen allergiat ja muut asiat, jotka leirityöntekijöiden on hyvä tietää.

Vahvistusviesti
Sinulle on paikka leirillä vasta, kun olet saanut toimistosta vahvistusviestin. Vahvistamme leiri-ilmoittautumisia n. kerran viikossa, yleensä perjantaisin.

Leirien peruutusehdot
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leiriä. Tämän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitamme leirin hinnan, ellei kyse ole sairastapauksesta. Tällöin vaadimme lääkärintodistuksen. Järjestäjä voi peruuttaa leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen leiriä, mikäli leiriläisiä ei ole riittävästi tai syynä on jokin muu akuutti asia, kuten leiripaikan tulipalo tms. HUOM: tänä vuonna leirille ei saa tulla yhtään nuhaisena tai flunssaisena. Emme vaadi tällaisestä lääkärintodistusta.

Osallistujatietojen käyttötarkoitus
Lomakkeessa kysytyt tiedot ja huoltajan yhteystiedot annetaan LUPin toimiston ja ko. leirin työntekijöiden tietoon. Bengtsårin leiriläisten allergiat toimitetaan myös leirisaaren keittiöön. Huoltajan sähköpostiosoitteeseen voidaan lähettää muutamia viestejä esim. tulevista leireistämme ja tapahtumistamme.

Avustusta leirimaksuun
Voit tiedustella mahdollisuutta tukeen oman kuntasi sosiaalitoimesta.

Tietosuoja
Tietosuojailmoituksesta näet mm. mitä tietoja keräämme, kenelle ne jaamme ja mihin tarkoituksiin niitä käytämme.

Tietosuojailmoitus – leiriläiset