Lasten telttaleirit 2018

lastenleiri

8 – 12 -vuotiaiden yöleirit ovat täällä taas! Järjestämme tuttuun tapaan telttaleirejä Espoossa ja Hangossa!

Leirit sisältävät täysihoidon, majoituksen, kuljetukset Helsingistä Bentsåriin leireille ja Espoosta ja Vantaalta Kattilajärven leireille sekä tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittaudu tästä telttaleirille


Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme s.postiisi vahvistuksen, jonka jälkeen tiedät, mahduitko leirille.  Lähetämme vahvistuksia muutaman kerran viikossa.

Hangon Bengtsårissa (LUP):

4. – 9.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
11. – 16.6.  TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
16. – 21.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
•  25.-30.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
5. – 8.8. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle

Benkussa pääset viettämään leirielämää Sofianlehdossa, keskellä ihanaa tammimetsää. Leirillä seikkaillaan rannoilla, metsissä ja vanhan talon pihapiirissä. Majoitus tapahtuu teltoissa. Ruokailemme päätalon ruokasalissa ja omalla leirikatoksella. Viikon aikana tutustutaan Benkun kasveihin ja eläimiin sekä tietenkin saunotaan, uidaan ja leikitään! Entä mistä kuului ”röh” ja kuka sanoi ”bää, bää”? Saarella laiduntavat possut ja lampaathan ne siellä kutsuvat rapsuttelemaan!

Leirin hinta on 140€ Luonto-Liiton jäseniltä, 170€ muilta, sisaralennus 20€. Nelipäiväisen leirin 5.-8.8. hinta on 95€ Luonto-Liiton jäseniltä, 115€ muilta.

 

Kattilajärvellä Nuuksiossa, Espoossa (ENY ja VaLu) :

• 2. – 7.7.  10 – 13 -vuotiaille
•7. – 12.7.    8 – 11 -vuotiaille

Telttaleirillä vietämme hauskaa ja jännittävää leirielämää Nuuksiossa. Mitä kaikkea kansallispuiston luonnosta mahtaa löytyä? Leirillä tutkitaan luonnon ihmeitä, nukutaan teltassa, pelataan ja leikitään, istutaan leirinuotiolla ja tietenkin saunotaan ja uidaan!

Leirin hinta on 140€ Luonto-Liiton jäseniltä, 170€ muilta, sisaralennus 20€.  Huom. Nuuksion leireillä tarjoillaan ainoastaan kasvisruokaa!

 

ENSILEIRIT 7-10-vuotiaille

Lyhyt, kahden yön mittainen ensileiri on hyvä tapa totutella leirielämään ja kerätä rohkeutta osallistua kesän täyspitkille leireille. Leireillä on telttaleirien ohjelma ikäryhmään sovellettuna.

• 4. – 6.6. Kattilaniemen leirikeskus, Espoo, TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
6. – 8.6. Kattilaniemen leirikeskus, Espoo, TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
• 9. – 11.6. Bengtsårin leirisaari, Hanko
• 3. – 5.8. Bengtsårin leirisaari, Hanko TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle

Leirin hinta 80€ jäseniltä, 110€ muilta. Sisaralennus 20€.  Huom. Espoon ensileireillä tarjoillaan kasvisruokaa!

12 vastausta artikkeliin ”Lasten telttaleirit 2018

 1. Hanna Azeredo

  Heippa,
  Voiko Luonto-Liiton leirille osallistua, vaikka ei vakituisesti asu Suomessa?
  Aiheutuuko siitä jotakin ylimääräisiä kuluja vakuutuksiin tms liittyen?

  Terveisin,
  Hanna Azeredo

  Vastaa
  1. LUP

   Moi Hanna,
   oikein hyvin voi tulla leirille, vaikkei Suomessa asuisikaan. Leiriläiset on tapaturmavakuutettu leiriajalla, eikä siihen vaikuta asuinpaikka. Toki halutessaan kannattaa ottaa itse esim. matkavakuutus tuon lisäksi. 🙂

   Vastaa
 2. Alfrida-Bertta Sarajärvi

  Lapseni haluaisi osallistua 5.-7.6 Luukissa, Espoossa järjestettävälle ensikertalaisten leirille. Tapahtuuko ilmoittautuminen tässä, vai jotakin muuta kautta. Perheleirin ilmoittautumiskaavakkeen löysin, mutta ensikertalaisille tarkoitetun lasten leirin ilmoittautuminen osoittautui vaikeaksi. Terveisin Anja Sarajärvi

  Vastaa
  1. LUP

   Hei Anja,
   leirille voit osallistua täältä: http://www.luppi.fi/lasten-telttaleirit-2017/. Sieltä heti sivun yläreunasta löytyy linkki tuohon ilmoittautumislomakkeeseen.
   Perheleirien ilmoittautumislomake löytyy tosiaan perheleirisivulta ja lasten telttaleirille, kuten ensileirille, voi ilmoittautua lasten telttaleirit -sivun kautta.
   Jos ei onnistu, ota yhteyttä toimistoon, niin autamme :).

   Vastaa
 3. LUP

  Moi,
  leirikirjeet lähetetään ilmoittautumisessa annettuun s.postiosoitteeseen pari viikkoa ennen leiriä. Eli ensimmäiset kirjeet lähtevät ihan lähipäivinä! Jos kirjettä ei kuulu, ole yhteydessä toimistoon, niin saat kirjeen :).

  Vastaa
 4. Virpi Kuitto

  Hei, Voiko ENSILEIRILLE 7-10-vuotiaille ( 5.-7.6. Luukin leirikeskus, Espoo) ilmoittautua jonotuslistalle peruutusten varalle?

  Vastaa
 5. Sirpa Venäläinen

  Hei
  onko benkun telttaleiri tosiaan su 5.8-ke8.8 kuten lukee vai onko virhe,yleensä vaan kestävät kauemmin ja harvoin loppuvat keskiviikkoisin?

  Vastaa
  1. LUP

   Hei Sirpa, kyllä vain, leiri päättyy keskiviikkona 8.8. Helsingissä alkavat koulut 9.8., joten silloin ei enää kannata leiriä pitää :).

   Vastaa
 6. Hely Gusev

  Saisinko jonkun linkin/kaavakkeen tuohon ensikertalaisten leirille nuuksiossa?😊

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *