Lasten telttaleirit 2019

lastenleiri

Yöleirit ovat täällä taas! Järjestämme tuttuun tapaan telttaleirejä. Tänäkin vuonna pidämme leirejä Bengtsårissa. Uutena leiripaikkana mukana on myös Sierlan leirikeskus.

Leirit sisältävät täysihoidon, majoituksen, tapaturmavakuutuksen sekä kuljetukset Helsingistä Bentsåriin leireille, Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta Sierlaan.

Bengtsårin leiribussit lähtevät Mikonkadun turistipysäkiltä, Sierlan bussit lähtevät Pasilan veturitalleilta ja pysähtyvät matkalla Tikkurilassa, museon pihassa (hertaksentie 1) sekä Espoon keskuksen rautatieasemalla.

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme s.postiisi vahvistuksen, jonka jälkeen tiedät, mahduitko leirille.  Lähetämme vahvistuksia muutaman kerran viikossa.

Ilmoittautuminen leirille tästä linkistä.

Hangon Bengtsårissa (LUP), vuosina 2007 – 2011 syntyneille

 • 3.–8.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
 • 10.–15.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
 • 15.–20.6.  TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
 • 24.–29.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
 • 29.7.–3.8.
 • 3.–7.8. (4 yötä) TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle

Benkussa pääset viettämään leirielämää Sofianlehdossa, keskellä ihanaa tammimetsää. Leirillä seikkaillaan rannoilla, metsissä ja vanhan talon pihapiirissä. Majoitus tapahtuu teltoissa. Ruokailemme päätalon ruokasalissa ja omalla leirikatoksella. Viikon aikana tutustutaan Benkun kasveihin ja eläimiin sekä tietenkin saunotaan, uidaan ja leikitään! Entä mistä kuului ”röh” ja kuka sanoi ”bää, bää”? Saarella laiduntavat possut ja lampaathan ne siellä kutsuvat rapsuttelemaan!

Leirin hinta on jäsenille 150 €, muille 180 € , nelipäiväisen leirin hinta on 125/155 €.
Sisaralennus 20 €

Sierlan leirikeskuksessa Nummi-Pusulassa (ENY ja VaLu), vuosina 2007 – 2011 syntyneille

 • 29.6.–4.7.

Vietämme hauskaa ja jännittävää leirielämää Nummi-Pusulassa, Pitkäjärven maisemissa. Mitä kaikkea sieltä mahtaakaan löytyä? Leirillä tutkitaan luonnon ihmeitä, pelataan ja leikitään, istutaan leirinuotiolla ja tietenkin saunotaan ja uidaan!

Leirin hinta on jäsenille 150 €, muille 180 €.  Sisaralennus 20 €

Ensimmäinen yöleirini, vuosina 2009–2012 syntyneille

 • 8.–10.6. Bengtsår TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
 • 24.–26.6. Sierla
 • 27.–29.6. Sierla
 • 13.–15.7. Bengtsår

Lyhyt, kahden yön mittainen ensileiri on hyvä tapa totutella
leirielämään ja kerätä rohkeutta osallistua kesän täyspitkille
leireille. Leireillä on telttaleirien ohjelma ikäryhmään
sovellettuna. Bengtsårissa yövytään teltassa, mutta jos se kuulostaa liian jännittävältä, Sierlassa pääset nukkumaan leirikeskuksessa.

Hinta: jäsenille 90 €, muille 120 € Sisaralennus 20 €.

4 thoughts on “Lasten telttaleirit 2019

 1. Juhani Onkalo

  Moi,

  Tyttäreni ja hänen kaverinsa haluaisi lähteä telttaleirille, mutta heillä ei taida olla vielä rohkeutta ja taitoja lähteä viikon reissulle. Ensimmäinen yöleiri kuulostaa juuri sopivalta, mutta tytöt on 2008 syntyneitä eli leirille vuoden liian vanhoja. Sopisikohan reissuun mukaan 2 ujohkoa tyytöä, jotka haluaisi telttailla?

  Vastaa
  1. LUP

   Moi Juhani,
   tosiaan, ensileirit on suunnattu hiukan nuoremmille, mutta toisaalta, kyse on kuitenkin nimenomaan heistä, joita ehkä jännittää tuollainen pitkä viikon leiri. Eiköhän siis tytöt mahdu kuitenkin mukaan 🙂 .

   Vastaa
 2. Johanna Mäkelä

  Hei Ensileiri Bengtårissa kiinnostaa kovasti tytärtäni, jolla on kokemusta teltassa yöpymisestä vain vähän. Onko teltat järjestäjän puolesta, vai tuodaanko oma? Minkä kokoisia tiedän teltat ovat? Kesäkuun sään ennustaminen tässä vaiheessa tuntuu haastavalta, mutta teillä on pitkä kokemus. Jos on kylmää tai myrskyistä, miten toimitte?

  Vastaa
  1. LUP

   Moi Johanna,
   Teltat tulevat meidän puolestamme, eli omaa ei tarvitse olla. Yhteen telttaan mahtuu 4 – 5 lasta. Tietysti pyrimme sijoittamaan kaverukset/sisarukset samaan telttaan. Jos sellaisia toiveita on, ne kannattaa kirjoittaa ilmoittautumislomakkeella lisätietoihin. Säälle ei tosiaan voi mitään, joten ohjeistamme aina ottamaan lämpimästi vaatteita mukaan. Samaten yöt etenkin alkukesästä voivat olla viileitä, joten talvi- tai syksyoloihin soveltuva makuupussi ei ole lainkaan huono juttu.

   Bengtsårissa meillä ei ole käytössämme leirikeskusta, joten yöpyminen tosiaan tapahtuu teltoissa, olipa sää mikä tahansa. Jos se kuulostaa liian jännältä, voisi Sierlan ensileiri olla hyvä idea :). Siellä saa halutessaan nukkua teltassa, mutta myös leirikeskuksen sängyt ovat käytössämme.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *