Luonto-Liiton leirille töihin!

Luonto-Liiton Uudenmaan piiri, Espoon Nuoret Ympäristönsuojelijat ja Vantaan Luonnonystävät järjestävät syyslomalla 2018 lastenleirin Nummi-Pusilassa, Sierlan leirikeskuksessa ja nuortenleirin Bengtsårin leirisaarella Hangossa. Lastenleiri pidetään 15. – 19.10. ja nuortenleiri 15. – 21.10.

Luonto-Liiton Uudenmaan aluejärjestöt

Etsimme nyt  leireille:
– johtajia
– ohjaajia
– kokkeja
– apukokkia
– apuohjaajia

Lisäksi etsimme Villa Elfvikissä järjestettävälle sarjakuvakurssille, 15. – 19.10. kokkia.

 

Tutustuthan ensin leiritoimenkuviin ja leirityöhön.

Miten haen?
Jos innostuit,  lähetä hakemuksesi viimeistään 17.9, Mainitse hakemuksessasi, mihin toimenkuvaan (johtaja, ohjaaja, kokki jne.) ja kummalle leirille haet. Voit toki hakea molemmillekin leireille ja eri tehtäviin. Laita hakemuksesi tulemaan toiminnanjohtajallemme, petro.pynnonen@luontoliitto.fi.


Palkkiot ja muut korvaukset

– Johtajat: 70€/vrk
– Kokki:  60€/vrk
– Apukokki: päiväraha 20€/vrk + matkakorvaukset Uudeltamaalta*
– Ohjaaja: päiväraha 20€/vrk + matkakorvaukset Uudeltamaalta*
– Apuohjaaja: matkakorvaukset

Matkakustannukset suunnittelutapaamisiin Uudeltamaalta* maksetaan kaikille. Palkkaa saavien työntekijöiden työmatkoja ei makseta. Päiväraha ei ole palkkaa.

Rekisteriseloste
Rekisteriselosteesta näet mm. mitä tietoja sinusta kerätään, kuka niitä pääsee katsomaan ja mihin tarkoituksiin tietojasi käytetään.
Rekisteriseloste-rekrytointi

5 vastausta artikkeliin ”Luonto-Liiton leirille töihin!

 1. Annika Haaksiluoto

  Moi! Haen päiväleirille apuohjaajaksi tms ja jos voisin otta 8v tyttäreni mukaan? Minulla on hygieniapassi, järjestyksenvalvojakoulutus, vartijan perusteet koulutus, EA2, työturvallisuuskoulutus, mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitajakoulutus ym….

  Vastaa
  1. Petro

   Hei Annika, laita hakemuksesi Saaralle ja ilmoita tyttäresi leiriläiseksi. Saara palaa huomenna lomalta ja vastaa sulle. t Petro

   Vastaa
 2. Ida

  Hei,
  onko tietoa aikaan ensi kesän leirejen työnhaku aukeaa tai edes tieto leirien ajankohdasta tulee? Vilkkaimpaan kesätyönhakuaikaan olisi kiva tietää lupin leirimahdollisuuksista mahdollisimman pian.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *