Luonto-Liiton leirille töihin!

Luonto-Liiton Uudenmaan aluejärjestöt Luonto-Liiton Uudenmaan piiri, Espoon Nuoret IMG_9238Ympäristönsuojelijat ja Vantaan Luonnonystävät järjestävät talvilomalla 2018 kolme leiriä.

 • 19. – 23.2.2018 Lasten talvileiri Espoon Luukissa
 • 21. – 25.2.2018  Nuorten talvileiri Hangon Bengtsårissa
 • 22. – 25.2.2018 Perheleiri Espoon Lärkansissa

Etsimme nyt leireille johtajia, ohjaajia, kokkeja, apukokkia sekä apuohjaajia.

Tutustuthan ensin leiritoimenkuviin ja leirityöhön.

Miten haen?
Jos innostuit, täytä lähetä hakemuksesi viimeistään 7.1.2018 osoitteeseen lup@luontoliitto.fi. Mainitse hakemuksessasi, kummalle leirille haet ja mihin työnkuvaan (johtaja, ohjaaja, kokki, apuohjaaja vai apukokki).


Palkkiot ja muut korvaukset

– Johtajat: 70€/vrk
– Kokki:  60€/vrk
– Apukokki: päiväraha 20€/vrk + matkakorvaukset Uudeltamaalta*
– Ohjaaja: päiväraha 20€/vrk + matkakorvaukset Uudeltamaalta*
– Apuohjaaja: matkakorvaukset

Matkakustannukset suunnittelutapaamisiin Uudeltamaalta* maksetaan kaikille. Palkkaa saavien työntekijöiden työmatkoja ei makseta. Päiväraha ei ole palkkaa.

Huomioithan, että työntekijävalinnat ovat ehdollisia kunnes varmistuu, että leiri toteutuu. Leiri pidetään, mikäli osallistujia on vähintään seitsemän.

 

5 vastausta artikkeliin ”Luonto-Liiton leirille töihin!

 1. Annika Haaksiluoto

  Moi! Haen päiväleirille apuohjaajaksi tms ja jos voisin otta 8v tyttäreni mukaan? Minulla on hygieniapassi, järjestyksenvalvojakoulutus, vartijan perusteet koulutus, EA2, työturvallisuuskoulutus, mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitajakoulutus ym….

  Vastaa
  1. Petro

   Hei Annika, laita hakemuksesi Saaralle ja ilmoita tyttäresi leiriläiseksi. Saara palaa huomenna lomalta ja vastaa sulle. t Petro

   Vastaa
 2. Ida

  Hei,
  onko tietoa aikaan ensi kesän leirejen työnhaku aukeaa tai edes tieto leirien ajankohdasta tulee? Vilkkaimpaan kesätyönhakuaikaan olisi kiva tietää lupin leirimahdollisuuksista mahdollisimman pian.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *