Benkku 2015 4.leiri 219

Luonto-Liiton leirille töihin!

Luonto-Liiton Uudenmaan aluejärjestöt Luonto-Liiton Uudenmaan piiri, Espoon Nuoret Ympäristönsuojelijat ja Vantaan Luonnonystävät järjestävät taas ensi kesänä runsaasti leirejä.

Etsimme kesän 2017 leireille johtajia, ohjaajia, kokkeja, apukokkia sekä apuohjaajia. Lisäksi palkkaamme kesän leirejä järjestelemään leirikoordinaattorin. Koordinaattorin työaika on 40% ja sen voi jakaa niin, ettei se estä esimerkiksi hakemasta alkukesän leireille johtajaksi. Heinäkuussa koordinaattori työskentelee toimiston lomittajana.

Tutustuthan ensin leiritoimenkuviin ja leirityöhön.

Leirien ajankohdat ja kuvaukset löydät täältä. Valitse siis itsellesi sopivimmat. Leiripäivämäärät löytyvät koosteena työnhakulomakkeelta.

 Jos innostuit, täytä työnhakulomake viimeistään 12.3. (johtajat ja leirikoordinaattori) tai 26.3. (muut).


Palkkiot ja muut korvaukset

Leirikoordinaattori 1.4.-31.7.2017
– työaika 40%, peruspalkanosa 640€/kk + kokemus & henkilökohtaiset lisät (+0-32%)

Yöleirit
– Johtajat: 70€/vrk (poislukien talkooleirit)
– Johtajat, talkooleirit: päiväraha 20€/vrk
– Kokki, kaikki yöleirit: 60€/vrk
– Apukokki: päiväraha 20€/vrk + matkakorvaukset Uudeltamaalta*
– Ohjaaja: päiväraha 20€/vrk + matkakorvaukset Uudeltamaalta* + mahdollinen raksapäiväraha
– Apuohjaaja: matkakorvaukset

Päiväleirit
– Johtaja 60€/ pvä
– Kokki 40€/ pvä
– Ohjaaja 20€/pvä
– Apuohjaaja: matkakulut

Matkakustannukset suunnittelutapaamisiin Uudeltamaalta* maksetaan kaikille. Palkkaa saavien työntekijöiden työmatkoja ei makseta. Päiväraha ei ole palkkaa.

Raksa- ja purkuviikonloput
Telttaleirien vetäjät pitävät raksan eli suunnittelu- ja rakennusviikonlopun. Tällöin he mm. pystyttävät Bengtsårin leiriteltat, katsovat että paikat ovat kunnossa ja viettävät aikaa tutustuen toisiinsa ja leiripaikkaan. Leirikesän päätyttyä leirityöntekijät käyvät läpi kokemuksiaan. Raksa ja purku on osa johtajien työtä, joten heidän tulee olla paikalla. Ohjaajien toivotaan tulevan paikalle. Ohjaajat saavat suunnitteluviikonloppuun osallistumisestaan päivärahaa 20€.

Vuonna 2017 Espoon leirien suunnitteluviikonloppu on 5.-7.5. Luukissa. Bengtsårin raksa on 26.-28.5. ja kaikkien leirien yhteinen purkutilaisuus Helsingin Östersundomissa 25.-27.8.. Benkkuun järjestetään tilausbussikuljetus Helsingistä.

*jos tulet Uudenmaan ulkopuolelta, enimmäismatkakorvaus on n.20€/suunta. Sovi tästä aina toimiston kanssa erikseen.

5 vastausta artikkeliin ”Luonto-Liiton leirille töihin!

 1. Annika Haaksiluoto

  Moi! Haen päiväleirille apuohjaajaksi tms ja jos voisin otta 8v tyttäreni mukaan? Minulla on hygieniapassi, järjestyksenvalvojakoulutus, vartijan perusteet koulutus, EA2, työturvallisuuskoulutus, mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitajakoulutus ym….

  Vastaa
  1. Petro

   Hei Annika, laita hakemuksesi Saaralle ja ilmoita tyttäresi leiriläiseksi. Saara palaa huomenna lomalta ja vastaa sulle. t Petro

   Vastaa
 2. Ida

  Hei,
  onko tietoa aikaan ensi kesän leirejen työnhaku aukeaa tai edes tieto leirien ajankohdasta tulee? Vilkkaimpaan kesätyönhakuaikaan olisi kiva tietää lupin leirimahdollisuuksista mahdollisimman pian.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *