Kesäksi Luonto-Liiton leirille töihin!

Luonto-Liiton Uudenmaan aluejärjestöt Clipboard01Luonto-Liiton Uudenmaan piiri, Espoon Nuoret Ympäristönsuojelijat ja Vantaan Luonnonystävät järjestävät kesällä 2018 runsaasti lasten-, nuorten- ja perheleirejä.

Etsimme nyt leirikoordinaattoria Pauligin huvilan toimistoomme sekä leireille johtajia, ohjaajia, kokkeja, apukokkia sekä apuohjaajia.

Leirien päivämäärät löydät täältä.

Tutustuthan ensin leiritoimenkuviin ja leirityöhön.

Miten haen?
Jos innostuit, täytä lähetä hakemuksesi viimeistään 25.3.2018 tästä linkistä. Jos haet eri toimenkuviin (esim. johtajaksi yhdelle leirille, kokiksi toiselle) niin täytä lomake kaksi kertaa. Huomiothan, että johtajaksi voit hakea vain leireille, jotka on merkitty ruksilla ”X”.


Palkkiot ja muut korvaukset

– Leirikoordinaattori 1000€/kk 50% työajalla.
– Johtajat: 70€/vrk
– Kokki:  60€/vrk
– Apukokki: päiväraha 20€/vrk + matkakorvaukset Uudeltamaalta*
– Ohjaaja: päiväraha 20€/vrk + matkakorvaukset Uudeltamaalta*
– Apuohjaaja: matkakorvaukset

Matkakustannukset suunnittelutapaamisiin Uudeltamaalta* maksetaan kaikille. Palkkaa saavien työntekijöiden työmatkoja ei makseta. Päiväraha ei ole palkkaa.

Rekisteriseloste
Rekisteriselosteesta näet mm. mitä tietoja sinusta kerätään, kuka niitä pääsee katsomaan ja mihin tarkoituksiin tietojasi käytetään.
Rekisteriseloste-rekrytointi

5 vastausta artikkeliin ”Kesäksi Luonto-Liiton leirille töihin!

 1. Annika Haaksiluoto

  Moi! Haen päiväleirille apuohjaajaksi tms ja jos voisin otta 8v tyttäreni mukaan? Minulla on hygieniapassi, järjestyksenvalvojakoulutus, vartijan perusteet koulutus, EA2, työturvallisuuskoulutus, mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitajakoulutus ym….

  Vastaa
  1. Petro

   Hei Annika, laita hakemuksesi Saaralle ja ilmoita tyttäresi leiriläiseksi. Saara palaa huomenna lomalta ja vastaa sulle. t Petro

   Vastaa
 2. Ida

  Hei,
  onko tietoa aikaan ensi kesän leirejen työnhaku aukeaa tai edes tieto leirien ajankohdasta tulee? Vilkkaimpaan kesätyönhakuaikaan olisi kiva tietää lupin leirimahdollisuuksista mahdollisimman pian.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *