Perheille

Perheleirejä pidämme pääosin lomien aikana. Eniten perheleirejä järjestämme kesällä, mutta myös syys- ja talvilomalla on mahdollisuus kokeilla leirielämää. Talviloman 2017 perheleiri on jo täynnä, joten tutustu sen sijaan kesän 2017 leiritarjontaan tästä.

kiikari

Perhekerhoja järjestämme mielellään yhteistyössä esimerkiksi vanhempain- ja asukasyhdistysten ym. kanssa. Meillä on koulutetut ja kokeneet ohjaajat sekä kivaa toimintaa. Perheiden omassa luontokerhossa retkeillään, askarrellaan, tutkitaan ja ihmetellään luontoa.
Kerhon kohderyhmänä ovat alle kouluikäiset lapset perheineen. Isommat ja pienemmät sisarukset ovat tervetulleita mukaan!

Tutustu tästä Töölössä kevään 2017 ajan kokoontuvaan perhekerhoon.

susi Perheretkillä tutustutaan erilaisiin luontokohteisiin koko perheen voimin. Perheretket ovat yleensä päiväretkiä helposti saavutettaviin kohteisiin, mukaan otetaan tietenkin maistuvat retkieväät! Retkillä liikutaan poluilla ja osallistujien mahdollisuuksien mukaan myös metsässä.

Talvella tutkimme eläinten jälkiä ja tarkkailemme talvisen luonnon elämää. Luonnon heräillessä kevääseen metsistä ja poluilta löytyy monenlaista ihmeteltävää. Kesällä nautitaan lämmöstä, uimisesta ja tarkkaillaan vaikkapa perhosia, sudenkorentoja ja muita hyönteisiä! Syksyinen metsä tarjoaa värejä ja tuoksuja, elämyksiä kaikille aisteille.