Perheleirit 2018

perheleiri

Perheleirillä on kodikas tunnelma. Kesäisessä luonnossa puuhastellaan pienissä ryhmissä perheiden kesken. Luvassa on maailmanparannuskeskusteluja, ohjattua toimintaa, rauhoittumista luonnon helmassa ja ennen kaikkea yhdessäoloa perheen parissa. Leirille voivat osallistua sukulaiset vauvasta vaariin! Leirin vetämisestä huolehtivat kokeneet ja koulutetut ohjaajat.

Ilmoittaudu tästä perheleirille
Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme s.postiisi vahvistuksen, jonka jälkeen tiedät, mahduitko leirille.  Lähetämme vahvistuksia muutaman kerran viikossa.

 

Bengtsår, Hanko
14. – 19.7.  Täynnä, voit ilmoittautua varasijalle
19. – 22.7.  Lyhyempi, sopii etenkin ensikertalaisille, Täynnä, voit ilmoittautua varasijalle

Kattilaniemi, Nuuksio, Espoo
•  12. – 15.7.  Täynnä, voit ilmoittautua varasijalle
• 15. – 19.7. Täynnä, voit ilmoittautua varasijalle

Hinnat:
Nelipäiväiset leirit 12. – 15.7. ja 19. – 22.7.
100€ / 120€ yli 18 -vuotiailta, 50€ / 70€ 3 – 17 –vuotiailta, alle  3-vuotiaat ilmaiseksi

Viisipäiväinen leiri 15. – 19.7.
120€/ 145€ yli 18-vuotiailta, 65€/ 90€ 3 – 17 –vuotiailta, alle  3-vuotiaat ilmaiseksi

Kuusipäiväinen leiri 14. – 19.7.
145€ / 175€ yli 18-vuotiailta, 75€ / 105€ 3-17 –vuotiailta, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Hinnat on merkitty muodossa hinta Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenille / muille. Riittää kun yksi lapsi perheestä on jäsen.

Hinta sisältää monipuolisen leiriohjelman, telttamajoituksen, tapaturmavakuutuksen sekä kuljetukset Helsingistä Bengtsårin leireille tai Espoosta/ Vantaalta Kattilaniemen leireille. Huom. Nuuksion leireillä tarjoillaan kasvisruokaa.

 

8 vastausta artikkeliin ”Perheleirit 2018

 1. Saleh

  Moikka
  Perhelle Kuulu 3 Lasta 8 Ja 5 Tyttot Pieni Poikka
  Aiti Isa Helsinkilainen Mika Hinta Ja Missa Loytyy Paras Perhe Leiri Plzz

  Vastaa
  1. LUP

   Moi,
   meidän kaikki perheleirit on tietysti ihan parhaita! 🙂 Leirejä pidetään Bengtsårin leirisaarella Hangon edustalla ja Espoon Nuuksiossa. Osa leireistä on jo täynnä, mutta mukaan mahtuu vielä! Tarkemmat tiedot leireistä ja ilmoittautumislomakkeen löydät tältä sivulta, tuosta ylempää. Leirihinnat vaihtelevat hiukan osallistujien iän mukaan.

   Ei-jäsenille hinnat ovat siis seuraavat: 175€ yli 18-vuotiailta, 105€ 3-17 –vuotiailta, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. Jäsenhinnat ovat sitten edullisemmat: 145€ yli 18-vuotiailta, 75€ 3-17 –vuotiailta, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

   Tervetuloa mukaan! Kun olet täyttänyt leiri-ilmoittautumisen, voit jäädä odottamaan vahvistusviestiä s.postiisi. Ne lähetetään yleensä perjantaisin.

   Vastaa
 2. ET

  Miten ruokahuolto toimii perhetalkooleirillä? Onko kylmäsäilytystilaa käytettävissä? Pitääkö olla oma teltta mukana?

  Vastaa
  1. LUP

   Hei Eeva,

   ruokahuollosta vastaa kaikilla Bengtsårin leireillä leirin oma keittiö, eli meille tulee ruoat valmiina. Omaa telttaa ei tarvitse. Leiriporukkamme käy pystyttämässä teltat nyt toukokuussa saarelle ja ne ovat siellä valmiina odottamassa leiriläisiä. Teltat puretaan sitten taas viimeisen leirin päätyttyä.

   Vastaa
  1. LUP

   Moi, joo tulee toki. Ensin tulee kuittaus siitä, mahduitko leirille ja pari viikkoa ennen leiriä saat s.postiin leirikirjeen, laskun ja listan siitä, mitä kannattaa pakata mukaan. 🙂

   Vastaa
 3. Katri

  Hei,

  olemme vegaaniperhe, onnistuuko ruokahuolto meillekin? Lähinnä kiinnostaa tuo Bengtsarissa oleva leiri.

  T. Katri

  Vastaa
  1. LUP

   Moi, meillä on tosiaan Bengtsårissa sekaruoka, sillä ruokahuollosta vastaa Helsingin kaupungin Nuorisoasiainkeskuksen leirikeittiö. Vegaaniruokailu onnistuu varmasti, mainitset vain asiasta ennakkoon tuossa ilmoittautumisen yhteydessä :). Joka vuosi mukana on ollut myös vegaaniperheitä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *