Talvileirit 2019

winter-fun-13861678398nvLuonto-Liiton Uudenmaan piirin (LUP), Espoon Nuorten Ympäristönsuojelijoiden (ENY) sekä Vantaan luonnonystävien (VaLu) järjestävät talvileirit 2019, valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan!

LASTEN TALVILEIRI 18.-22.2. Sierlassa
PERHELEIRI 19.-22.2. Nuuksiossa

Lisätietoja: Saara Leinikka, lup-lapset(ät)luontoliitto.fi / 040 165 1908

Lähetämme vahvistukset ilmoittautumisista ja päivitämme nettisivuille leiritilanteen (onko leiri täynnä) noin kaksi kertaa viikossa. Leiripaikka on siis varma vasta, kun saat siitä vahvistuksen.

Leiriläisille lähetetään ennen leiriä leirikirje, josta selviää tarkempia tietoja leiristä, mm. aikataulut, varustelista ja leirinjohtajien yhteystiedot. Leirikirjeen mukana tulee myös lasku osallistumismaksusta.

LEIRIEN PERUUTUSEHDOT
Leirimaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Tämän jälkeen tulleiden peruutusten leirimaksu palautetaan vain pätevästä syystä. Sairaustapauksissa vaadimme aina lääkärin tai terveydenhoitajan todistuksen.

Jos leirimaksu ei ole maksettu eräpäivään mennessä, leirille voidaan ottaa seuraava jonossa oleva tilalle. Peruutuksesta on kuitenkin aina myös ilmoitettava toimistollemme, pelkkä maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Jos maksuista tai peruutuksista tulee kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä toimistoomme, p. 040 165 1907 / lup(ät)luontoliitto.fi

Huom! Vähävaraisille voidaan myöntää alennusta leirimaksusta. Joillakin perheillä voi olla mahdollisuus saada tukea leirimaksuun kaupungin sosiaalityön kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *