Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keväinen pyöräretki Tanskaan

29.4.2014 - 4.5.2014

20120430_1959-16_163

RETKI ON TÄYNNÄ!

Kumpuilevat niityt, lumoavat rantamaisemat ja ikiaikaiset tammimetsät kutsuvat retkeilemään Tanskaan. Vapun tienoilla lehtojen lintukonsertti saavuttaa hurmaavimmat mittasuhteensa ja luonto esiintyy heleän vihreässä kevätasussa. Mikä olisikaan parempi vuodenaika lähteä polkemaan pyöräilyn luvattuun maahan?

Kohteenamme on Kööpenhaminan pohjoispuolella sijaitseva Nordsjælland, jonka merenrantojen, järvien ja lehtimetsien kirjoma luonto tarjoaa rutkasti nähtävää muutamaksi päiväksi. Pyöräilemme rauhalliseen tahtiin lyhyehköjä päivämatkoja ja jalkaudumme välillä kiinnostaviin luontokohteisiin.Yövymme teltoissa leiriytymiseen tarkoitetuilla maksuttomilla leiripaikoilla. Ruokailut hoidetaan joko trangioilla tai vaihtoehtoisesti kauppoja ja ravintoloita hyödyntäen.

Vuokraamme pyörät Kööpenhaminasta, jonne on mahdollista saapua haluamallaan tavalla. LUP osallistuu ekologisesti (laivalla + junalla) matkustavien matkakuluihin, lentäen matkaaville liput ovat omakustanteisia. Matkojen ja pyöränvuokrauksen hinnaksi muodostunee yhteensä korkeintaan 150 €, mahdollisesti muutaman kympin vähemmän. Retki on suunnattu noin 15-29-vuotiaille. Huippukuntoa tai aiempaa kokemusta pyöräretkeilystä ei tarvita, ja monia varusteita saa lainaksi.

Liput kannattaa hankkia hyvissä ajoin, joten ilmaise kiinnostuksesi retken molemmille vastuuhenkilöille mieluiten jo tammi-helmikuun aikana! Yhteystiedot:

– teemu.saloriutta[ät]gmail.com (järjestelyt Ruotsin/Tanskan päässä)
– martikainen.sonja[ät]gmail.com (järjestelyt Suomen päässä)

Retki on suunnattu noin 15-29-vuotiaille. Huippukuntoa tai aiempaa kokemusta pyöräretkeilystä ei tarvita, ja monia varusteita saa lainaksi.

Tiedot

Alkaa:
29.4.2014
Loppuu:
4.5.2014
Tapahtumaluokat:
,