Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Päiväretki Nuuksioon su 1.3.

1.3.2015 klo 10.00 - 16.00

Ilmainen

Kevät kolkuttelee jo ovella, joten on aika suunnata virkistämään retkeilytaitoja leppoisalle päiväretkelle Nuuksioon.

Retki on jatkoa la 28.2. järjestettävälle retkikurssille, mutta mukaan ovat tervetulleita muutkin osallistujat. Päiväretken pituus on yhteensä noin 6 km, joten se sopii pienemmillekin retkeilijöille, joita reitin poluttomat metsäosuudet eivät haittaa.

Lähtöpaikkamme retkelle on Solvallan/Haltian bussipysäkki, jonne saavumme Espoon keskuksesta klo. 10.40  lähtevällä bussilla 85. Helsingistä kätevin junayhteys Espoon keskukseen on L-juna, joka lähtee Rautatieasemalta klo. 9.59. Bussi kulkee vain tunnin välein, ole ajoissa! Paluubussi lähtee n. klo. 16.

Kävelemme Solvallasta Urjan rannalla sijaitsevalle nuotiopaikalle osin merkittyä reittiä, osin pienempiä polkuja. Maasto antaa mahdollisuudet myös pieniin ryhmäsuunnistusharjoituksiin. Voit ottaa mukaan omia, nuotiolla paistettavia eväitä tai valmistaa itse lounaan retkikeittimellä. Keitinveden saamme järvestä, juomavesi kannattaa ottaa kotoa. Jos haluat retkikeittimen lainaan, kysy etukäteen retkenvetäjältä Sonjalta!

Varusteiksi riittävät säänmukaiset ulkoiluvaatteet, kumisaappaat ovat hyvä jalkinevalinta märkään metsään ja polkujen ulkopuolelle.

Retki on maksuton. Mukaan oma matkakortti tai käteistä seutulippua varten. Omat eväät ja vesipullo.

Ilmoittautuminen ei pakollista, mutta suotavaa: sonja.martikainen(at)luontoliitto.fi

Tiedot

Päivämäärä:
1.3.2015
Aika:
10.00 - 16.00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

Sonja Martikainen

Tapahtumapaikka

Nuuksio
Espoo, Finland + Google Map