Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

elokuu 2019

Kesäleirien palauteviikonloppu (pakollinen leirien johtajille ja ohjaajille)

23.8. klo 17.00 - 25.8. klo 12.00

Käydään yhdessä läpi kesäleirien sujumista ja palautteita Östersundomissa. Mikä meni hyvin? Missä onnistuttiin? Missä olisi kehittämistä, entä mihin pitäisi kiinnittää enemmän huomiota? Palaute kerätään ennen viikonloppua kirjallisena kaikilta leirityöntekijöiltä ja tietysti leiriläisiltä. Palautteen voit jättää halutessasi nimettömänä. Itaisin hengaillaan, saunotaan, syödään hyvin ja vain ollaan rennosti.

Lue lisää »

Perheleirien kehitystapaaminen

26.8. klo 17.30 - 20.00

Hei kaikki leirityypit Ja etenkin te perheleirinpuremat! Tervetuloa leirityöryhmän erityistapaamiseen, jossa keskustellaan perheleireistä ja suunnitellaan tulevan kesän perheleirikuvioita. Tapaaminen pidetään maanantaina 26.8. klo 17.30 alkaen LUPin toimistolla Pasilan veturitalleilla (Veturitallinkuja 4, G-rappu, Pasilan ratapihalla). Tarjolla teetä ja voileipiä. Käsitellään tänä kesänä heränneitä ideoita, pohditaan konseptin toimivuutta ja mietitään, mitä tulevilla leireillä tehtäisiin. Entä haluattaisiinko me perheleiriläiset tavata myös leirien välissä, esimerkiksi retkillä? Nähdään kehittävissä merkeissä!

Lue lisää »

Perheretki Karnaisten korpeen, Lohjalle

31.8. klo 11.00 - 14.00

Kuusikossa tuoksuu nuotion savu ja punarinta laulaa. Tervetuloa retkelle Karnaisten korpeen,aistimaan loppukesää ja alkusyksyä. Polulla ihmettelemme syyskesän värejä ja opimme hauskojen harjoitusten kautta suomen kieltä ja tunnistamaan marjoja ja sieniä. Nuotiolla jaamme eväitä ja tietoa ruokaperinteistä. Retkellä on ideana, että jokainen perhe tuo oman ruokakulttuurinsa herkkuja, kuten pasteijoita, piirakoita tai jotain juomaa. Näitä eväitä jaetaan muiden kanssa yhteisen ruokapiirissä merkeissä. Paikalle kuljetaan siis omilla autoilla, suosittelemme muodostamaan kimppakyytejä. Kokoonnutaan klo 10.45  Kisakallion parkkipaikalle (Kaarina Karin tie 4, entinen Kisakalliontie 284).…

Lue lisää »

syyskuu 2019

Sieniä ja syyspuuhia perheretkellä Luukissa

14.9. klo 11.00 - 14.00

Sujahdamme syksyiselle retkelle oppimaan sieniä, ihastelemaan metsän värejä ja pohtimaan eläinten syyspuuhia. Leppoisan perheretken lomassa syömme eväät nuotiolla tai metsässä. Retken vetää ympäristökasvattaja Milla Tuormaa, ilmoittautuminen milla.tuormaa@gmail.com. Tapaamme Luukin ulkoulualueen parkkipaikkalla kello 11, jonne pääsee autolla tai bussilla 345.

Lue lisää »

lokakuu 2019

Lasten luontoleiri syyslomalla Sierlassa

14.10. klo 8.00 - 19.10. klo 17.00

kaikkea jännittävää syksyinen luonto tarjoaa? Ruskan värjäämien kasvien peittämästä metsästä löytyy paljon ihmeteltävää. Vietetään siis mukava syysloma retkeillen, seikkaillen, tutkien, askarrellen ja leikkien Pitkäjärven maisemissa. Iltaisin tietysti saunotaan. Leiri sisältää täysihoidon, majoituksen, tapaturmavakuutuksen sekä kuljetukset Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta Nummi-Pusulaan, Sierlan leirikeskukseen ja takaisin. hinta on jäsenille 150 €, muille 180 €.  Sisaralennus 20 €. Leirillä majoitutaan sisätiloissa. Huomioithan, että leirillä tarjoillaan kasvisruokaa. Ilmoittautuminen aukeaa tällä sivulla elokuun lopussa.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat