Ladataan tapahtumat
Etsi tapahtumat

Navigointinäkymä

Tulevat tapahtumat

tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

huhtikuu 2018
20€ - 50€

Leirinohjaajakurssi 6.-8.4.

6.4. klo 17.00 - 8.4. klo 16.00
Östersundomin leirikeskus,
Knutersintie 915
Helsinki,
+ Google Map
20160807_211150

Käytyäsi leirinohjaajakurssin sinulla on paremmat mahdollisuudet päästä Luonto-Liiton leirinohjaajaksi.

Lue lisää »

Granön viikonloppuretki

13.4. klo 18.00 - 15.4. klo 14.00

Odotettu Granön leirialueen viikonloppu alkaa lähestyä! Lähdemme siis 13.-15.4. Granööseen : http://grano.munstadi.fi/tietoja-ja-kuvia/ Luvassa retkeilyä luonnossa, kanootteja ja kajakkeja, saunomista, grillailua, pelailua ja vaikka mitä! Retkelle mahtuu 12 henkilöä, joista 4 paikkaa on nyt varattu, joten vielä mahtuu hyvin mukaan, rohkeasti ilmoittautumaan uudetkin nuortenryhmän toiminnasta kiinnostuneet! Viikonloppu ei maksa muuten mitään, mutta jokainen varautuu omilla ruuillaan. Granööseen päästään Porslahden pienvenesatamasta, eli matkaankaan ei tarvitse varata kuin Helsingin sisäinen lippu ja venekyydin kustantaa LUP. Retki alkaa perjantaina noin kello 18 ja takaisin…

Lue lisää »
100€

Lintu- ja luontoretki Viroon 28.4.-1.5.2018

28.4. klo 0.00 - 1.5. klo 18.00

Lajimäärältään, fiilikseltään ja eksoottisuudeltaan kovin retki tulee taas, eikä viihtyäkseen tarvitse olla edes lintuguru. Tällä kertaa kohteena on itäinen Viro, josta saatamme siirtyä myös muualle päin maata. Retkellä tarkkaillaan ahkerasti lintuja, mutta mukaan voi lähteä harrastustaustasta riippumatta.

Lue lisää »
toukokuu 2018

Järvenpään luontokerhojen tehtäväpolku Terholassa

5.5. klo 14.00 - 16.00

Perhekeskus Maahisen ja Kartanon koulun luontokerholaisten kevätlauantai on täynnä monenlaista touhua!. Kerholaiset perheineen tutustuvat luontoon hauskoilla puuhapisteillä.  Luonnon pienetkin yksityiskohdat aukeavat aivan eri tavalla, kun niihin tutustuu vaikkapa luupitellen, tuoksutellen tai ylösalaisin peilaillen. Lähtö klo 14 Terholan kuntoradan metsän parkkipaikalta, Impoonkatu 25.  Pakkaa mukaan myös eväät. Vaikka et olisikaan kerhossa, voit tiedustella vapaita paikkoja Tiina-ohjaajalta, luontokerho10@gmail.com.

Lue lisää »

Koko perheen kevätretki Lammassaareen, huomioi muuttunut päivämäärä

12.5. klo 11.00 - 13.00

Keltaisena kuin leskenlehti. Hupaisana kuin töyhtöhyyppä. Vihreänä kuin hiirenkorva! Vikkelänä kuin sisilisko. Sellaisena saapuu kevät! Suunnataan yhdessä etsimään kevään merkkejä. Me salapoliisit tutkimme kevään etenemistä leikkien, pienten tutkimusten ja aistiharjoitteiden avulla, kevätluontoa aistien. Samalla opimme tunnistamaan lintuja. Pienet eläintarinat ja hauskat elämysharjoitukset tuovat retkeen taikaa. Halutessasi voit täyttää retkellä myös Kevätseurantalomaketta. Kaikkien kesäkuussa havaintonsa lähettäneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Kurkista lisää: Kevatseuranta.fi. Tavataan Verkatehtaan puistossa, Hämeentie 155 klo 11. Retki kestää muutaman tunnin. Retki on maksuton ja soveltuu myös liikuntaesteisille. Lisätiedot…

Lue lisää »

Perheretki Sorlammen luontopolulle Hiiden maisemiin

26.5. klo 10.00 - 14.00

Pohjois-Haagan luontokerholaiset kutsuvat kaikki mukaansa Nuuksioon luontoretkelle.  Kierrellään jylhissä kalliomaisemissa, suloisten purolaaksojen varrella ja kurkistetaan hiidenpesän luolaan. Entä tiedätkö mitä ovat hiidenkirnut? Nekin osuvat matkamme varrelle. Lähdetään matkaan Pohjois-Haagan ala-asteelta klo 10. Voit saapua myös suoraan retkipaikalle n. Klo 11. Huomioithan, ettei maasto sovellu kuljettavaksi lastenrattaiden kanssa. Retki on maksuton.  Lisätiedot ja ilmoittautumiset lup-lapset@luontoliitto.fi tai kerhon ohjaaja mira.hemmila@helsinki.fi.  

Lue lisää »
heinäkuu 2018
50€ - 80€

Vaelluskurssi 23.-28.7.2018

23.7. - 28.7.
Helvetinjärven kansallispuisto,
Ruovesi,
+ Google Map

Haluaisitko kokeilla vaeltamista, mutta olet vailla retkiseuraa? Kaipaatko luontoon, mutta tarpeellinen kokemus ja varustus puuttuu? Jos olet noin 15-29-vuotias, haluat oppia retkeilyn perustaidot ja kokea ikimuistoisia hetkiä hyvässä seurassa, tämä Luonto-Liiton kurssi on juuri sinua varten!

Lue lisää »
syyskuu 2018

Majoja ja metsän makuja – koko perheen sieniretki Luukissa

15.9. klo 11.00 - 14.00

Perheiden sieniretkellä sujahdetaan syksyiseen luontoon;  tunnistetaan sieniä, rakennetaan pieniä sieviä majoja metsän eläimille ja tunnelmoidaan luonnon värejä. Tietysti välillä istahdetaan nuotion ympärille nauttimaan eväitä. Retki alkaa klo 11 ja kestää n. 3h. Ilmoittautumiset: milla.tuormaa@gmail.com. Tarkemmat tiedot päivittyvät tälle sivulle lähempänä retkeä.

Lue lisää »
+ Vie listatut tapahtumat