Jäseneksi

LUPin jäseniä ovat kaikki Uudellamaalla asuvat Luonto-Liiton jäsenet. Luonto-Liiton varsinainen jäsenyys on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 30-vuotiaille. Sitä vanhempien suositellaan liittyvän Luonto-Liiton kannatusjäseniksi tai emojärjestömme Suomen luonnonsuojeluliiton jäseniksi. Luonto-Liiton jäseneksi voi ryhtyä täyttämällä lomakkeen Luonto-Liiton sivuilla.

Luonto-Liiton jäsenenä saat jäsenlehden, lapsille suunnatun Siepon tai vanhemmille jäsenille kohdistetun Nuorten Luonnon, sekä mm. alennusta osallistumismaksuista ja Luonto-Liiton materiaaleista. Luonto-Liiton jäsenenä saat myös 10% alennuksen yöpymisistä Suomen Hostellijärjestöön kuuluvissa hostelleissa ympäri Suomen sekä alennusta monista liikkeistä. Näihin etuihin voit tutustua parhaiten täältä.

Sieppo_1_2014_kansi_pien

Yhdessä aluejärjestöjen kanssa LUP julkaisee 2-4 kertaa vuodessa ilmestyvää sähköistä jäsenkirjettä, josta ilmenevät uusimmat kuulumiset ja tapahtumat. Lähetä siis viestiä osoitteeseen lup(ät)luontoliitto.fi, jos olet LUPin jäsen, etkä ole saanut kirjettä!

Jäsenkirjeen lisäksi LUPin pääasiallisina tiedotuskanavina toimivat verkkosivut sekä avoin sähköpostilista, jolla tiedotetaan LUPin toiminnasta ympäri vuoden.