Sähköpostilistat

Haluatko tietää, mitä LUPissa on meneillään? Pelkäätkö kiinnostavien tapahtumien valuvan sormien välistä? Tahdotko elää ajan hermolla? Jos vastaus on kyllä, liity mitä pikimmin Luonto-Liiton Uudenmaan piirin sähköpostilistoille

Lup-lista

Lup-listalta lup-lista(ät)luppi.fi saat uusimmat tiedot LUPin, ENYn ja VaLun toiminnasta sekä muista Uudenmaan aluetta koskevista Luonto-Liiton tapahtumista. Listalla voit myös tiedottaa omista tapahtumistasi, ja keskustella kaikesta Luppiin liittyvästä.

Retkilista

Retkilistallamme retkilista(ät)luppi.fi suunnitellaan ja ideoidaan tulevia retkiä, joiden järjestäjänä voit olla juuri sinä! Liittymällä listalle kuulet retkistä jo ennen kuin niitä mainostetaan muualla, ja voit hyvin esittää omia ideoitasi tai toiveitasi retkiin liittyen.

Leirilista

Lupin leirilistalla leirilista(ät)luppi.fi keskustellaan LUPin, ENYn ja VaLun leireistä ja ihan kaikkeen niihin liittyvästä.

Liittyminen listoille

Listoille voit liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lup(ät)luontoliitto.fi. Kerro mille listoista haluat liittyä. Listoilta poistutaan samalla tavalla.