Perheretki Nuuksioon

Missä: Nuuksion Sorlammilla
Milloin: 25.2.2023 klo 10 – n. 14.30
Kenelle: Ohjelma on suunnattu n. 6-10-vuotiaille huoltajineen
Hinta: jäsenet/ei jäsenet 15€ / 20€ yli 18-vuotiaat, lapset 10€ /12€*
Ilmoittautuminen 23.2.2023 mennessä.Lähde kanssamme viettämään hauska talvipäivä!
Reittimme mutkittelee ohi kiehtovien hiidenkirnujen, jylhien kallioiden ja suloisten lampien. Entä uskallatko kurkistaa Hiidenpesän luolaan? Luvassa on myös sinulle ehkä jo leireiltä tai kerhoista tuttua ohjelmaa, kuten aistiharjoitteita, leikkejä ja luontotaiteen tekemistä. Nälän yllättäessä istahdetaan nuotiopaikalle tai keittokatokselle grillaamaan ja pitämään taukoa.

Retkelle lähdetään porukalla Sorlammen luontopolun pieneltä parkkipaikalta, jonne myös päivän päätteeksi palaamme. Retkipaikan lähelle pääsee myös bussilla. Valitse määränpääksi Nuuksionkuja 2 tai Brobacka. Sorlammen reitin pituus on n. 5 km. Tarvittaessa voimme järjestellä myös kimppakyytejä retkipaikalle ja takaisin.

*) Retken hintaan sisältyy opastettu retki, ohjelmaa, sekä pientä retkiolosuhteisiin sopivaa (kasvis)välipalaa. Suosittelemme pakkaamaan reppuusi omiakin eväitä, kuten lämmitä mehua, hedelmiä jne.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi perua 7 vrk ennen retkeä. Sen jälkeen tulleista peruutuksista perimme osallistumismaksun, ellei kyse ole sairastapauksista. Järjestäjä voi perua retken viikkoa ennen retkeä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Myöhemmin leirin voi perua esim. ohjaajan sairastumisen tms. takia. Jos retki on peruttava järjestäjän toimesta, ei siitä koidu osallistujille kuluja.