Retki Seurasaareen

Missä: Helsingin Seurasaaressa
Milloin: 26.2.2023 klo 10-13
Kenelle: ohjelma on suunnattu n. 2-5-vuotiaille huoltajineen
Hinta: jäsenet/ei jäsenet 8€ / 10€ yli 18 -vuotiaat, lapset 5€ /8€*
ilmoittaudu täällä 23.2.2023 mennessä

Heti retkipäivän alussa ylitämme Seurasaaren sillan. Huomasitko, miten huuhkaja tarkkaili meitä kuusen oksalta tai kärppä vilahti seuruettamme pakoon kiven koloon?

Päivän aikana tutustumme saaren talviseen luontoon ja sen pieniin ihmeisiin kiireettömästi retkeillen. Leikimme, teemme aistiharjoitteita ja tutustumme uusiin kavereihin. Päivään kuuluu tietysti yhteinen evästauko ulkona.

Osallistua voit lumitilanteesta riippuen tarvittaessa rattailla tai pulkalla.
Retkipaikalle Helsingin keskustasta bussilla noin 20 minuutissa. Alueen läheisyydessä on myös parkkitilaa.

*) Hinta sisältää retken opastuksen ja hauskaa ohjelmaa sekä pienet eväät (karjalanpiirakoita, vihiksiä tms.). Suosittelemme sinua pakkaamaan mukaasi myös omia eväitä, kuten mehua ja hedelmiä, sillä nälkäisenä on kurja ulkoilla.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi perua 7vrk ennen retkeä. Sen jälkeen tulleista peruutuksista perimme osallistumismaksun, ellei kyse ole sairastapauksista. Järjestäjä voi perua retken viikkoa ennen retkeä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Myöhemmin leirin voi perua esim. ohjaajan sairastumisen tms. takia. Jos retki on peruttava järjestäjän toimesta, ei siitä koidu osallistujille kuluja.