Otsakkeen kuvaus.

Yleistä aluejärjestöistä

Espoo & Kauniainen

Espoon Nuoret Ympäristönsuojelijat ry (ENY) on Luonto-Liiton Espoon ja Kauniaisten alueella toimiva aluejärjestö. ENY järjestää pääasiassa lapsille ja nuorille monipuolista luontoharrastus- ja ympäristökasvatustoimintaa: luontoleirejä ja -kerhoja, retkiä ja vaelluksia, kursseja ja harrastusryhmiä. Osa toiminnasta on suunnattu perheille. Järjestämme lisäksi erilaisia luonto- ja ympäristöaiheisia tapahtumia. Koulutamme luontoleirien ja -kerhojen ohjaajia Luonto-Liiton Uudenmaan Piirin (LUP) sekä Vantaan Luonnonystävien kanssa yhteistyössä.

ENY toimii aktiivisesti muiden espoolaisten järjestöjen ja kaupungin nuorisotoimen kanssa yhteistyössä, ja ottaa näkyvästi osaa erilaisiin tapahtumiin. Pidämme tärkeänä, että toimintamme on lähtöisin lasten ja nuorten omista toiveista ja kiinnostuksen kohteista. Siksi toivommekin, että jäsenet ottavat aktiivisesti meihin yhteyttä ja esittävät toiveita tai tulevat mukaan toteuttamaan ideoitaan! ENYn toiminta on kaikille avointa. Luonto-Liiton jäsenet saavat tuntuvan alennuksen pidempien retkien ja leirien hinnoista. ENYn jäseniä ovat kaikki Espoon ja Kauniaisten alueella asuvat Luonto-Liiton jäsenet.

Vantaa

Vantaan Luonnonystävät ry (VaLu) on Luonto-Liiton aluejärjestö Vantaalla. VaLu järjestää alueellaan lapsille, nuorille ja koko perheelle ympäri vuoden monipuolista luontoharrastus- ja ympäristökasvatustoimintaa. Tarjoamme luontoleirejä ja -kerhoja, retkiä, kursseja, toimintailtoja sekä ympäristöaiheisia tapahtumia ja tempauksia. Koulutamme luontoleirien ja -kerhojen ohjaajia Luonto-Liiton Uudenmaan Piirin (LUP) sekä Espoon Nuorten Ympäristönsuojelijoiden kanssa yhteistyössä.

Pidämme tärkeänä, että toimintamme on lähtöisin lasten ja nuorten omista toiveista ja kiinnostuksen kohteista. Siksi toivommekin, että jäsenet ottavat aktiivisesti meihin yhteyttä ja esittävät toiveita tai tulevat mukaan toteuttamaan ideoitaan! VaLun toiminta on kaikille avointa. Luonto-Liiton jäsenet saavat tuntuvan alennuksen pidempien retkien ja leirien hinnoista. VaLun jäseniä ovat kaikki Vantaan alueella asuvat Luonto-Liiton jäsenet.

Kaikissa ENYyn ja VaLuun liittyvissä asioissa voit ottaa epäröimättä yhteyttä toiminnanjohtaja Petro Pynnöseen (p. 040 165 1907, petro.pynnonen(ät)luontoliitto.fi). Lasten- ja perhetoiminnasta vastaa Saara Leinikka (p. 040 165 1908, saara-leinikka(ät)luontoliitto.fi). ENYn ja VaLun toimisto sijaitsee Helsingin Pasilassa Veturitalleilla.