Lastenleirit

20160608_110733

Seuraavaksi luvassa on huima määrä leirejä ensi kesänä, aina kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka.

Kesän 2019 leirit

Päiväleireillä vietetään leirielämää päivät, mutta iltapäivällä lähdetään aina kotia kohti. Yöleireillä tunnelmoidaan luonnossa koko viikko. Eikä unohdeta ensileirejä, jotka tarjoavat hyvän mahdollisuuden totutella telttailuun ja leirielämään kahden vuorokauden mittaisilla ”minileireillä”.

Bengtsårissa eli Benkussa leiripaikkamme on ihana Sofianlehto suojellussa tammimetsässä. Nuorisoasiainkeskuksen ylläpitämä leirisaari tarjoaa monipuolisia ja luonnonkauniita paikkoja niin seikkailuun kuin rauhalliseen tutkimiseen ja luonnon tarkkailuun. Ruokailusta vastaa kaupungin ylläpitämä keittiö.  Ruokailemme kahdesti päivässä päätalon ruokasalissa, aamupalat ja iltapalat nautimme omalla leirikatoksellamme. Majoitus leiripaikalla on Niger-teltoissa.

Lohjalla, Nummi-Pusulassa sijaitseva Sierlan leirikeskus tarjoaa ihanat puitteet luontoleirille. Vanha koulun piha, Pitkäjärvi ja ympäröivät metsät kutsuvat retkeilemään. Leireillä on oma kokki, joka loihtii maukkaat kasvisruuat. Majoitus sisätiloissa.

Päiväleireillä leiriläiset seikkailevat yhdeksästä neljään. Teemme retkiä lähiluontoon, etsimme lähimmät uimarannat ja hämmästelemme, kuinka monimuotoinen luonto meitä ympäröi – kaupungissakin. Huonon sään sattuessa puuhailemme sisätiloissa. Oma kokkimme valmistaa meille maukkaat kasvisruoat. Päiväleirit pidetään Helsingissä Pakilan nuorisotalolla ja Espoossa Villa Elfvikissä.