Lasten päiväleirit 2020

Päiväleiri on hyvä tapa totutella leirielämään ja tietysti viettää kiva kesäviikko luontoon tutustuen.

Päiväleirin hinta on 20€/päivä (viisipäiväiset leirit 100€, nelipäiväinen Pakilan leiri 80€), sisaralennus -20€. Hinnat sisältävät monipuolisen leiriohjelman, lounaan ja välipalan, materiaalit ja tapaturmavakuutuksen.  Oma kokkimme loihtii lapsille maittavat kasvispohjaiset ruoat. osallistumismaksut sisältävät monipuolisen leiriohjelman, ruokailut (leireillä tarjoillaan kasvisruokaa), materiaalit ja tapaturmavakuutuksen. Päiväleirit alkavat klo 9 ja päättyvät klo 16.

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme s.postiisi vahvistuksen, jonka jälkeen tiedät, mahduitko leirille.  Lähetämme vahvistuksia muutaman kerran viikossa.

Ilmoittaudu päiväleireille tästä linkistä!
(Ethän ilmoita leirille lapsia, jotka eivät yli- tai alaikäisiä leirille. Nämä katsotaan tapauskohtaisesti, otathan siis ensin yhteyttä toimistoon.)

Kurkista vinkit, mitä pakata mukaan leirillepaivaleiri

Villa Elfvikissä Espoossa

  • 1. – 5.6.  vuosina 2013 – 2011 syntyneille
    TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
  • 8. – 12.6. vuosina 2011 – 2008 syntyneille, TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle.
  • 3. – 7.8. vuosina 2012 – 2008 syntyneille, TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle.

Kesäinen luonto on täynnä monenlaista jännää ihmeteltävää ja ihasteltavaa. Iloiset leiripäivät täyttyvät retkeilystä lähiluonnossa, luonnon tutkimisesta, leikkimisestä, askartelusta ja muusta mukavasta puuhasta. Luvassa on kivoja kesäpäiviä uusien kavereiden ja osaavien ohjaajien kanssa!

Pakilan nuorisotalossa Helsingissä

  • 15. – 18,6. vuosina 2012 – 2008 syntyneille, TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
  • 27. – 31.7. vuosina 2012 – 2008 syntyneille

Viime kesänä kokeilimme tätä meille uutta leiripaikkaa yhdellä leirillä. Nyt tuplataan määrä, sillä paikkahan on ihana.  Kaunis harmaa vanha puutalo ja sen vihreä pihapiiri tarjoavatkin hyvät puitteet hauskojen kesäpäivien viettoon. Retkeilemme ja tutustumme luontoon myös lähiluonnossa, sillä kaupungissakin on paljon tutkittavaa ja kummasteltavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *