Nuortenleirit

Nuortenleirit tarjoavat parhaat kokemukset mahtavassa porukassa keskellä kauneinta luontoa. Monipuolisen luonnonharrastusohjelman lisäksi leireillä voi uppoutua ympäristötaiteeseen, haastaa ohjaajat kriittiseen keskusteluun kulutuskulttuurista tai järjestää oman mielenosoituksen. Aikaa jää silti vielä pelailuun, hengailuun ja leirikaverien rapsutteluun. Näitä leirejä et halua missata!

Kesällä 2019 järjestämme Hangon Bengtsårissa seuraavat nuortenleirit. Ilmoittautuminen leireille tästä linkistä.

8.-15.6. luontoleiri 2004-2006 syntyneille (EDIT 27.5.: yksi peruutuspaikka jäljellä!)

29.6.-6.7. luontoleiri 2004-2006 syntyneille

6.-13.7. luontoleiri 2002-2005 syntyneille

15.-20.7. Itämerileiri 15 – 28-vuotiaille.

7.-10.8. talkooleiri nuorille

Leireillä pääset irti arjesta. Kauniilla saarella koet luontoelämyksiä turvallisessa porukassa ja tutustut uusiin ystäviin. Leirillä retkeillään, tutkitaan, ihmetellään, havainnoidaan lintuja ja muuta luontoa, seikkaillaan, tehdään ympäristötaidetta, uidaan, muuten vain chillaillaan saarella sekä istutaan iltoja nuotiolla ja parannetaan maailmaa kavereiden ja ohjaajien hyvässä seurassa.

Kansainvälisellä Itämerileirillä mennään pintaa syvemmälle ainutlaatuisen murtovesialtaamme maailmaan. Leirillä tutkitaan Itämeren eliöitä ja kasveja niin vedessä kuin rannalla, tavataan asiantuntijoita ja tietysti vietetään leirielämää mukavassa porukassa. Leiri on suunnattu yli 15-vuotiaille.

Talkooleirillä puretaan ja kunnostellaan leiripaikkaamme. Leirille on bussikuljetus Helsingistä Rautatientorilta.

Leireillä ruokailemme kahdesti päivässä leirisaaren keittiössä, aamu- ja iltapalat nautimme leiripaikallamme. Jäsenhinnat: Luontoleirit 150€, Itämerileiri 100€. Ei-jäseniltä kaikki leirit ovat 30€ kalliimpia. Sisaralennus 20€. Talkooleiri on ilmainen. Hinnat (mukaan lukien talkooleiri) sisältävät täysylläpidon, telttamajoituksen, kuljetukset Helsingistä ja vakuutuksen.