Nuortenleirit

Nuortenleirit tarjoavat parhaat kokemukset mahtavassa porukassa keskellä kauneinta luontoa. Monipuolisen luonnonharrastusohjelman lisäksi leireillä voi uppoutua ympäristötaiteeseen, haastaa ohjaajat kriittiseen keskusteluun kulutuskulttuurista tai järjestää oman mielenosoituksen. Aikaa jää silti vielä pelailuun, hengailuun ja leirikaverien rapsutteluun. Näitä leirejä et halua missata!

Kesällä 2020 järjestämme Hangon Bengtsårissa seuraavat nuortenleirit.

Ilmoittaudu nuortenleireille tästä linkistä!

8.-15.6. luontoleiri 2005-2007 syntyneille PERUTTU!

27.6.-4.7. luontoleiri 2005-2007 syntyneille

4.-11.7. luontoleiri 2003-2006 syntyneille

24.-28.7.luonnonharrastusleiri nuorille

9.-12.8. talkooleiri nuorille

LUP on mukana järjestämässä Itämerileiriä Pietarin lähistöllä 27.7.-1.8.. Siitä lisätietoa tästä linkistä.

Leireillä pääset irti arjesta. Kauniilla saarella koet luontoelämyksiä turvallisessa porukassa ja tutustut uusiin ystäviin. Luontoleireillä retkeillään, tutkitaan, ihmetellään, havainnoidaan lintuja ja muuta luontoa, seikkaillaan, tehdään ympäristötaidetta, uidaan, muuten vain chillaillaan saarella sekä istutaan iltoja nuotiolla ja parannetaan maailmaa kavereiden ja ohjaajien hyvässä seurassa.

Luonnonharrastusleirillä tutustumme Bengtsårin saaren eliöstöön yhdessä ja kirjaamme havaintomme laji.fi -palveluun. Näin saamme kerättyä tiedot saaren lajistosta yhteen paikkaan. Leiri on erinomainen jatkokoulutus luontoleirien ohjaajille, mutta se sopii kaikille luonnonharrastuksesta kiinnostuneille. Tule ja hämmästy miten monimuotoinen saari Hangon helmi Benkku onkaan!

Talkooleirillä niitetään Lupin nimikkoniittyä, sekä puretaan ja kunnostellaan leiripaikkaamme. Leirille on bussikuljetus Helsingistä Rautatientorilta. Hikoilua ja hauskanpitoa ja vielä ruokapalkalla! Ei huono..!

Leireillä ruokailemme kahdesti päivässä leirisaaren keittiössä, aamu- ja iltapalat nautimme leiripaikallamme. Jäsenhinnat: luontoleirit 150€, luonnoharrastusleiri 50€. Ei-jäseniltä kaikki leirit ovat 30€ kalliimpia. Sisaralennus 20€. Talkooleiri on ilmainen. Hinnat (mukaan lukien talkooleiri) sisältävät täysylläpidon, telttamajoituksen, kuljetukset Helsingistä ja tapaturmavakuutuksen.