päiväleirit 2021

Leiripäivät täyttyvät retkeilystä ja kesäisen luonnon tutkimisesta, hauskoista leikeistä, peleistä ja ympäristötaiteen tekemisestä. Päivät alkavat klo 9 ja kotiin lähdetään klo 16.

Espoossa leiripaikkamme onVilla Elfvikin luontotalo aivan Laajasalon luonnonsuojelualueen reunalla. Helsingissä vietämme hauskoja kesäpäiviä Pakilan nuorisotilalla, vanhan puutalon ympäristössä ja lähiluonnossa.

Päiväleirit on tarkoitettu vuosina 2010 – 2013 syntyneille.
Ilmoittaudu päiväleirille tästä linkistä!
Vinkkejä pakkaamiseen (pdf)

Villa Elfvikin päiväleirit Espoossa
– 7. – 11.6. Mennyt
– 14. – 18.6. Mennyt
– 2. – 6.8. Täynnä, 2 lasta varasijoilla

Pakilan päiväleiri Helsingissä
21. – 24.6. Mennyt

Hinta
Nelipäiväinen Pakilan leiri 80€ ja viisipäiväiset Villa Elfvikin leirit 100€, sisaralennus -20€. Hinnat sisältävät monipuolisen leiriohjelman materiaaleineen, kokkimme valmistaman lounaan ja välipalan sekä tapaturmavakuutuksen. Huomioithan, että leireillä tarjoillaan kasvisruokaa.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä leiripäivää. Jos leiriin on aikaa alle kaksi viikkoa, perimme peruutuksista leirimaksun. Poikkeuksena koronaoireet ja sairastapaukset . Jälkimmäisistä vaadimme sairaanhoitajan tai lääkärin todistuksen. Järjestäjä voi perua leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Myöhemmin leirin voi perua esim. leiripaikkaan kohdistuvan syyn, kuten tulipalon tms. vuoksi. Seuraamme koronarajoituksia. Mikäli rajoitusten vuoksi leiri on peruttava lyhyelläkin varoitusajalla, ei siitä koidu osallistujille kuluja.