Päiväleirit 2022

Päiväleirit 2022

Leiripäivät täyttyvät retkeilystä ja kesäisen luonnon tutkimisesta, hauskoista leikeistä, peleistä ja ympäristötaiteen tekemisestä. Päivät alkavat klo 9 ja kotiin lähdetään klo 16 (ympäristötaideleirillä klo 15.30).

Leiripaikkamme on Villa Elfvikin luontotalo Espoossa Laajalahden luonnonsuojelualueella. Lasten ympäristötaideleiri järjestetään Myyrmäessä, lasten kulttuurikeskus Toteemissa.
Päiväleirit on tarkoitettu vuosina 2011 – 2014 syntyneille.

Ilmoittaudu päiväleirille tällä ilmoittautumislomakkeella

Huomioithan, että tarkistamme ilmoittautumiset ja vahvistamme ne s.postitse noin kerran viikossa, yleensä perjantaisin. Et siis saa s.postiisi vahvistusviestiä samantien ilmoittauduttuasi.

Ympäristötaideleiri lastenkulttuurikeskus Toteemissa, Vantaan Myyrmäessä
– 1.-5.8. TÄYNNÄ

Tehdään luontoaiheisia teoksia ja kokeiluita, tai hyödynnetään luonnonmateriaaleja. Voit tulla mukaan, vaikkei sinulla olisi kokemusta taideharrastuksesta. Meillä jokainen on taiteilija!
Leiri järjestetään ensimmäistä kertaa. Kokeiluluonteisuutensa vuoksi se on maksuton ja osallistujamäärä tavallista leiriä pienempi. Lue leiristä lisää täältä.

Leiri järjestetään yhteistyössä Lasten taide- ja retkiseikkailukerho Artsujen kanssa.Villa Elfvikin päiväleirit 2022 Espoossa
– 6. – 10.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalla (varalla n. kymmenen lasta)
– 13. – 17.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle (varalla muutama lapsi)
– 1. – 5.8., 1 paikka vapaana

Hinta
Hinta 100€, sisaralennus -20€. Hinnat sisältävät monipuolisen leiriohjelman materiaaleineen, kokkimme valmistaman lounaan ja välipalan sekä tapaturmavakuutuksen. Leireillä tarjoillaan kasvisruokaa.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä leiripäivää. Jos leiriin on aikaa alle kaksi viikkoa, perimme peruutuksista leirimaksun. Poikkeuksena koronaoireet ja muut sairastapaukset. Jälkimmäisistä vaadimme sairaanhoitajan tai lääkärin todistuksen. Järjestäjä voi perua leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Myöhemmin leirin voi perua esim. leiripaikkaan kohdistuvan syyn, kuten tulipalon tms. vuoksi. Seuraamme koronarajoituksia. Mikäli rajoitusten vuoksi leiri on peruttava lyhyelläkin varoitusajalla, ei siitä koidu osallistujille kuluja.

Vinkkejä pakkaamiseen (pdf)