Perheleirit 2020

Perheleirillä on kodikas tunnelma. Kesäisessä luonnossa puuhastellaan pienissä ryhmissä perheiden kesken. Luvassa on maailmanparannuskeskusteluja, ohjattua toimintaa, rauhoittumista luonnon helmassa ja ennen kaikkea yhdessäoloa perheen parissa. Leirille voivat osallistua sukulaiset vauvasta vaariin! Leirin vetämisestä huolehtivat kokeneet ja koulutetut ohjaajat. Perheleireillä majoitutaan teltoissa, jotka ovat leirialueella jo valmiina.

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme s.postiisi vahvistuksen, jonka jälkeen tiedät, mahduitko leirille.  Lähetämme vahvistuksia muutaman kerran viikossa.

Ilmoittaudu perheleirille tästä linkistä!
Katso vinkit, mitä sinun kannattaa pakata mukaan leirille

Hangon Bengtsårissa
•  11. – 16.7. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
• 16. – 20.7. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
• 20. – 24.7. Leiri on heille, jotka eivät ole aiemmin olleet Bengtsårin leireillämme,
TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle

Hinnat:
Viisipäiväinen leiri on 140/170€ yli 18 -vuotiailta ja 75/105€ 3 – 17 -vuotiailta, alle  3 -vuotiaat ilmaiseksi. Kuusipäiväisen leirin hinta on 165/195€ yli 18 -vuotiailta ja  85/115€ 3-17 -vuotiailta, alle 3 -vuotiaat ilmaiseksi.

Hinnat on merkitty muodossa hinta Luonto-Liiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenille / muille. Riittää kun yksi lapsi perheestä on jäsen.

Hinta sisältää monipuolisen leiriohjelman, telttamajoituksen, tapaturmavakuutuksen sekä kuljetukset Helsingistä Bengtsårin leireille ja takaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *