Perheleirit 2021

Perheleirillä on kodikas tunnelma. Kesäisessä luonnossa tehdään monenlaista mukavaa pienissä ryhmissä, perheiden kesken. Luvassa on ohjattua toimintaa, rauhoittumista luonnossa ja ennen kaikkea yhteistä aikaa perheen parissa. Mukaan voivat tulla kaikki vauvasta vaariin! Leireillä yövytään teltoissa.

Kattilajärvi, Nuuksio, Espoo
– 3. – 6.7. TÄYNNÄ

Bengtsår, Hanko
– 17. – 21.7. TÄYNNÄ
– 21. – 25.7. TÄYNNÄ

Valitettavasti kaikki leirit ovat täynnä, ja varasijajonot ovat pitkiä.

Ensi vuoden leirien ilmoittutuminen alkaa 1.2.2022 klo 12.00.

HINTA
Leirin hinta (jäsen/ ei jäsen) yli 18-vuotiailta 140€/ 170€, 3 – 17 -vuotiailta 75€/ 105€, alle 3-vuotiaat maksutta. Hinta sisältää leiriohjelman materiaaleineen, majoituksen, ruokailut, tapaturmavakuutuksen sekä leirikuljetuksen (Bengtsårin eli Benkun leireille Helsingistä, Nuuksioon lisäksi Espoosta ja Vantaalta). Huomioithan, että Nuuksion leireillä tarjoillaan vain kasvisruokaa. Sitä on saatavilla myös Bengtsårissa, kunhan mainitset asiasta ilmoittautumislomakkeella. Muutoin Benkussakin on ilmastoystävällinen menu.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä leiripäivää. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme osallistumismaksun. Jos leiriin on alle kaksi viikkoa, voi maksutta perua vain sairastapauksen vuoksi, mistä vaadimme sairaanhoitajan tai lääkärin todistuksen tai koronaoireiden vuoksi. Järjestäjä voi perua leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Myöhemmin leirin voi perua esim. leiripaikkaan kohdistuvan syyn, kuten tulipalon tms. vuoksi. Seuraamme koronarajoituksia. Mikäli rajoitusten vuoksi leiri on peruttava lyhyelläkin varoitusajalla, ei siitä koidu osallistujille kuluja