Perheleirit 2022

Perheleirit 2022

Perheleirillä on kodikas tunnelma. Kesäisessä luonnossa tehdään monenlaista mukavaa pienissä ryhmissä, perheiden kesken. Luvassa on ohjattua toimintaa, rauhoittumista luonnossa ja ennen kaikkea yhteistä aikaa perheen parissa. Mukaan voivat tulla kaikki vauvasta vaariin! Leireillä yövytään teltoissa.

Ilmoittaudu perheleirille tällä ilmoittautumislomakkeella
Huomioithan, että tarkistamme ilmoittautumiset ja vahvistamme ne s.postitse noin kerran viikossa, yleensä perjantaisin. Et siis saa s.postiisi vahvistusviestiä samantien ilmoittauduttuasi.

Kattilajärvi, Nuuksio, Espoo
– 14. – 18.7. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle

Bengtsår, Hanko
– 15. – 19.7. Sofianlehto TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
– 19. – 23.7. Sofianlehto, TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle (jonossa n. viisi perhettä)
– 25. -29.7. Niemennokka TÄYNNÄ, voit ilmoittauta varasijalle (jonossa muutama perhe)
-31.7. – 4.8. Niemennokka, Tilaa 2-3 perheelle perheen koosta riippuen

Meriharju, Helsinki

– 18. – 22.7. Tilaa 1-2 perheelle perheen koosta riippuen

HINTA
Leirin hinta (jäsen/ ei jäsen) muut kuin Meriharju: yli 18-vuotiailta 150€/180€ , 3 – 17 -vuotiailta 80€/ 110€, alle 3-vuotiaat maksutta. Meriharjun leiri 170€/200€, 3-17v 100€/130€. Hinta sisältää leiriohjelman materiaaleineen, majoituksen (sisämajoitus Meriharjussa, teltassa muilla leireillä), ruokailut, tapaturmavakuutuksen sekä leirikuljetuksen (Bengtsårin eli Benkun leireille Helsingistä, Nuuksioon lisäksi Espoosta ja Vantaalta, Meriharjuun Vuosaaren metroasemalta). Huomioithan, että Nuuksion ja Meriharjun leireillä tarjoillaan vain kasvisruokaa. Sitä on saatavilla myös Bengtsårissa, kunhan mainitset asiasta ilmoittautumislomakkeella. Muutoin Benkussakin on ilmastoystävällinen menu.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä leiripäivää. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme osallistumismaksun. Jos leiriin on alle kaksi viikkoa, voi maksutta perua vain sairastapauksen vuoksi, mistä vaadimme sairaanhoitajan tai lääkärin todistuksen tai koronaoireiden vuoksi. Järjestäjä voi perua leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Myöhemmin leirin voi perua esim. leiripaikkaan kohdistuvan syyn, kuten tulipalon tms. vuoksi. Seuraamme koronarajoituksia. Mikäli rajoitusten vuoksi leiri on peruttava lyhyelläkin varoitusajalla, ei siitä koidu osallistujille kuluja