Kesäisessä luonnossa tehdään monenlaista mukavaa.

Perheleirit 2023

Perheleirillä on kodikas tunnelma. Kesäisessä luonnossa tehdään monenlaista mukavaa pienissä ryhmissä, perheiden kesken. Luvassa on ohjattua toimintaa, rauhoittumista luonnossa ja ennen kaikkea yhteistä aikaa perheen parissa. Mukaan voivat tulla kaikki vauvasta vaariin! Leireillä yövytään teltoissa.

Ilmoittautuminen perheleireille tästä
Tarkistamme ilmoittautumiset ja vahvistamme ne s.postitse noin kerran viikossa, yleensä perjantaisin. Et siis saa s.postiisi vahvistusviestiä samantien ilmoittauduttuasi.

Bengtsår, Hanko
• 14.-19.7. Sofianlehto TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle *
• 19.-24.7. Sofianlehto (koirat ok) TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle*
 • 24.-29.7. Sofianlehto (koirat ok) TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle*
*) Varasijoilla useita perheitä.

Kattilajärvi, Nuuksio
• 31.7.-4.8. yhteistyössä Espyy ry:n kanssa, TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle

Kattilajärven leirin hinta (L-L tai SLL:n jäsen/ei jäsen) yli 18-vuotiailta 160€/190€ , 3 – 17 -vuotiailta 90€/ 120€. Bengtsårin leirit (viisi yötä) 190€/220€ ja 120€/150€: Hinta sis. majoituksen, ruokailut, yhteiskuljetuksen Helsingistä, tapaturmavakuutukset, leiriohjelman ja materiaalit. Bengtsårin leiribussit ajavat Helsingistä Rautatientorilta Länsiväylän kautta Benkun rantaan. Nuuksion bussi lähtee Pasilasta ja ajaa Espoon keskuksen kautta. Huomioithan, että Kattilajärven leirillä tarjoillaan vain kasvisruokaa. Sitä on saatavilla Bengtsårissakin, kunhan mainitset asiasta ilmoittautumislomakkeella. Muutoin Benkussakin on ilmastoystävällinen menu.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä leiripäivää. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme osallistumismaksun. Jos leiriin on alle kaksi viikkoa, voi maksutta perua vain sairastapauksen vuoksi, mistä vaadimme sairaanhoitajan tai lääkärin todistuksen tai koronaoireiden vuoksi. Järjestäjä voi perua leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Myöhemmin leirin voi perua esim. leiripaikkaan kohdistuvan syyn, kuten tulipalon tms. vuoksi. Seuraamme koronarajoituksia. Mikäli rajoitusten vuoksi leiri on peruttava lyhyelläkin varoitusajalla, ei siitä koidu osallistujille kuluja.