Nuorten luontoleiri Hangossa 16.-19.10.2023 TÄYNNÄ! LUP järjestää luontoleirin 14 – 17-v nuorille upealla Bengtsårin saarella Hangossa syyslomalla ma-to 16. – 19.10.. Majoitumme mukavasti Merisaunalla ja teemme sieltä retkiä saaren joka kolkkaan. Syksy on jo pitkällä, mutta Hangossa meri pitää ilman lämpimämpänä kuin mantereella. Ruskan värejä, kuulaita öitä, hurjia tuulia – kuka tietää mitä on luvassa. Muuttolintujen […]

syysleiri 2023

Nuorten luontoleiri Hangossa 16.-19.10.2023 TÄYNNÄ!

LUP järjestää luontoleirin 14 – 17-v nuorille upealla Bengtsårin saarella Hangossa syyslomalla ma-to 16. – 19.10.. Majoitumme mukavasti Merisaunalla ja teemme sieltä retkiä saaren joka kolkkaan. Syksy on jo pitkällä, mutta Hangossa meri pitää ilman lämpimämpänä kuin mantereella. Ruskan värejä, kuulaita öitä, hurjia tuulia – kuka tietää mitä on luvassa. Muuttolintujen ääniä ja merikotkan kaartelua. Säätä ei voi ennustaa, mutta sen voi, että mukavassa porukassa leiristä tulee ikimuistoinen kokemus. 

Lähdemme yhdessä tilausbussilla Helsingistä Pasilasta osoitteesta Leanportti 2 (ks. Googlen karttalinkki) maanantaiaamuna 16.10. klo 9.00, paluu samaan paikkaan takaisin torstaina 19.10. iltapäiväksi klo 17 mennessä. Leirin hinta 90€ jäseniltä, 120€ muilta. (Vinkki: liittymällä jäseneksi ennen leiriä, saat samalla ensi vuodenkin jäsenyyden). Majoitumme sisällä lämpimästi. Ulkoilua varten tarvitset kunnon sateenkestävän vaatetuksen. Omat kokkimme valmistavat herkulliset ruoat, mutta voit ottaa omia eväitä – eli herkkuja! – mukaasi. Leirin vetävät Meena Lindroos ja Anna Alaviuhkola, kokkeina Otava ja Kati. 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.