Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten luontoleiri syyslomalla Sierlassa – Peruttu

14.10.2019 klo 9.00 - 18.10.2019 klo 15.30

100€ - 130€

Huom. leiri on peruttu!

Mitä kaikkea jännittävää syksyinen luonto tarjoaa? Ruskan värjäämien kasvien peittämästä metsästä löytyy paljon ihmeteltävää. Vietetään siis mukava syysloma retkeillen, seikkaillen, tutkien, askarrellen ja leikkien Pitkäjärven maisemissa. Iltaisin tietysti saunotaan.

Samassa paikassa pidetään myös nuortenleiri, joten ehkäpä luvassa on jotain yhteistä mukavaa, vaikka toki molemmilla leireillä on omat ohjaajansa ja ohjelmansa.

Leiri sisältää täysihoidon, majoituksen, tapaturmavakuutuksen sekä kuljetukset Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta Nummi-Pusulaan, Sierlan leirikeskukseen ja takaisin. hinta on jäsenille 100 €, muille 130 €.  Sisaralennus 20 €. Leirillä majoitutaan sisätiloissa. Huomioithan, että leirillä tarjoillaan kasvisruokaa. Leiribussi starttaa heti aamulla ja kotiin palataan viimeisenä leiripäivänä lounaan jälkeen, iltapäivällä.

Ilmoittautuminen viimeistään 1.10. mennessä tästä linkistä.

Mitä pakata mukaan? Pakkauslista

 

Leirien peruutusehdot
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leiriä. Tämän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitamme leirin hinnan, ellei kyse ole sairastapauksesta. Tällöin vaadimme lääkärintodistuksen. Järjestäjä voi peruuttaa leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen leiriä, mikäli leiriläisiä ei ole riittävästi tai syynä on jokin muu akuutti asia, kuten leiripaikan tulipalo tms.

Osallistujatietojen käyttötarkoitus
Lomakkeessa kysytyt tiedot ja huoltajan yhteystiedot annetaan LUPin toimiston ja ko. leirin työntekijöiden tietoon. Huoltajan sähköpostiosoitteeseen voidaan lähettää muutamia viestejä esim. tulevista leireistämme ja tapahtumistamme.

Avustusta leirimaksuun
Voit tiedustella mahdollisuutta tukeen oman kuntasi sosiaalitoimesta.

 

Tiedot

Alkaa:
14.10.2019 klo 9.00
Loppuu:
18.10.2019 klo 15.30
Hinta:
100€ - 130€
Tapahtumaluokat:
, , , , ,

Järjestäjä

LUP, ENY ja VaLu
Sähköposti:

Tapahtumapaikka

Sierlan leirikeskus
Haarlantie 357
Lohja, 09810 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
Nummi-Pusula