Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Leikisti! – leikkikurssi Meriharjussa

5.10. klo 10.00 - 6.10. klo 15.00

Leikkejä ei koskaan ei voi olla liikaa ja tämä kurssi onkin ”pelkkää leikkiä” !

Kaksipäiväisellä kurssilla leikitään ja käsitellään erilaisia leikkejä; Millaiset leikit sopivat ryhmäyttämiseen, entä ympäristökasvatukseen tai luonnonharrastustaitojen opettamiseen. Millaisia leikkejä kannataa valita, kun halutaan vain pitää hauskaa ja purkaa energiaa. Luvassa on myös omien, uusien ympäristökasvatuksellisten leikkien kehittelyä.

Kurssilta saat vahvuutta kaikenlaiseen ryhmätoimintaan, vaikka pääpaino onkin lapsiryhmissä, olipa ne sitten luontokerholaisia, koululuokkia tai kesäleiriläisiä.

Sunnuntaina osallistumme Meriharjun pihapiirissä järjestettävään koko perheen Syysmyrsky -tapahtumaan, johon pystytämme pop up- puuhapisteitä. Ne ovat erinomainen tapa saada varmuutta ohjaamiseen ja kokeilla, miten uudet leikit toimivat käytännössä.

Kurssilla ollaan paljon ulkona säästä riippumatta, joten ota mukaan ulkona liikkumiseen sopivat säänmukaiset varusteet ja vesipullo. Kurssi sopii kaikille – jos sinulla on liikunta- tai aistirajoite, niin ilmoitathan siitä etukäteen, jotta voimme ottaa sen huomioon kurssin ohjelmassa.

Kurssi on maksuton Luonto-Liiton kerhonohjaajille ja leiriaktiiveille, Luonto-Liiton jäsenille ja opiskelijoille 20e, muille 35e. Hinta sisältää lounaan molempina päivinä.

Ilmoittaudu 31.9. mennessä lup-lapset@luontoliitto.fi.

 

Tiedot

Alkaa:
5.10. klo 10.00
Loppuu:
6.10. klo 15.00
Tapahtumaluokat:
,