Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luonnonharrastusretki Inarissa

9.6.2019 klo 8.00 - 15.6.2019 klo 17.00

Retkeilyä, leirielämää, erätaitoja ja pohjoisen luontoa viikon mittaisella kesäleirillä pohjoisessa! Nuorille suunnattu luonnonharrastusleiri Inarissa Nukkumajoen kämpällä. Leiri on avoin kaikille luonnosta ja retkeilystä kiinnostuneille n.15-28 -vuotiaille.

Tarjolla on kaksi erillistä ohjelmalinjaa: kämppäleiri ja vaellus. Kämppäleiriohjelmassa tehdään päiväretkiä maastoon, melotaan, tutustutaan monipuolisesti paikalliseen luontoon, uidaan, saunotaan ja vietetään leppoisaa leirielämää luonnonharrastuksen parissa. Vaeltajat liikkuvat erämaassa kauempana leiripaikasta, kokkaavat itse osan aterioistaan retkikeittimillä ja yöpyvät myös maastossa telttaillen.

Matkan hinta on asettuu haarukkaan 140-160 €. Luonto-Liiton jäsenet saavat alennuksen hinnasta. Hinta sisältää majoituksen, ruokailut, leirin ohjelman ja materiaalit, matkat sekä mahdollisuuden varustelainaukseen tarpeen mukaan. Matkaan lähdetään sunnuntai-iltana 9.6. Paluu tapahtuu lauantaiaamuna 15.6.

Leirin toteuttaa Luonto-Liiton piirit yhteistyössä.

Ilmoittautuminen avataan maaliskuun aikana. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.5. Ilmoittautuneille lähetetään infokirje ja maksuohjeet toukokuun alkupuolella.

Tiedustelut: Kata Husman, katariina.husman@utu.fi
Luonto-Liiton Varsinais-Suomen piiri

www.luontoliitto.fi/vasp

Tiedot

Alkaa:
9.6.2019 klo 8.00
Loppuu:
15.6.2019 klo 17.00