Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pk-seudun metsäryhmän Uusien ilta

17.2. klo 17.00 - 19.00

Pääkaupunkiseudun metsäryhmän Uusien ilta

Haluaisitko päästä tekemään jotain konkreettista luonnon  monimuotoisuuden ja ilmaston hyväksi? Tule tutustumaan pk-seudun  metsäryhmään ja viettämään iltaa mukavien metsäaktivistien seurassa.
Luvassa rentoa hengailua ja herkkuja sekä mahdollisuus tutustua metsäryhmään ja Luonto-Liiton metsätoimintaan. Samalla suunnitellaan kevään toimintaa. Ilta, kuten koko pk-seudun metsäryhmän toiminta, on suunnattu noin 15-29-vuotiaille.

Metsäryhmä kartoittaa!
Pidätkö ulkoilmasta, retkeilystä ja metsistä? Haluatko päästä tekemään jotain konkreettista monimuotoisuuden ja ilmaston hyväksi? Pääkaupunkiseudun metsäryhmä tekee luontokartoituksia pääkaupunkiseudulla, enimmäkseen Vantaalla ja Helsingissä. Kevään aikana kartoitamme ainakin liito-oravan ja lahokaviosammalen levinneisyyksiä sekä perehdymme myös muihin metsän luontoarvoja indikoiviin lajeihin ja rakennepiirteisiin. Ennakko-osaamista maastohommista ei tarvitse olla vaan mukaan voi tulla kuka vain nuori metsien suojelusta kiinnostunut! Parhaiten kuulet tulevista kartoitusretkistä liittymällä whatsapp-ryhmään. Jos kiinnostuit, laita viestiä metsaryhma.pkseutu@luontoliitto.fi

Tiedot

Päivämäärä:
17.2.
Aika:
17.00 - 19.00

Järjestäjä

Pääkaupunkiseudun metsäryhmä
Puhelin:
0503702907
Sähköposti:
metsaryhma.pkseutu@luontoliitto.fi

Tapahtumapaikka

Vernissa, Tikkurila
Tikkurilantie 36
Vantaa, Suomi
+ Google Map