Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talviloman perheleiri

20.2. klo 16.00 - 23.2. klo 16.00

Talvileirillä tehdään monenlaista kivaa koko perhe yhdessä!
Luvassa on monenlaista mukavaa touhua, rauhoittumista luonnossa, ohjattua toimintaa sekä lumiukkoennenkaikkea yhdessäoloa perheen kanssa. Iltaisin lämpiää pihapiirin puusauna.

Leirille voivat osallistua sukulaiset vauvasta vaariin. Leirien vetämisestä huolehtivat kokeneet ja koulutetut johtajat ja ohjaajat. Leiripaikkana toimii Lärkansin maja Nuuksiossa Espoossa.

Leirimaksut Luonto-Liiton tai Luonnonsuojeluliiton jäsenet/ muut: 100€/ 120€ yli 18-vuotiaat, 80€/ 100€ 3 – 17 -vuotiaat, alle 3-vuotiaat maksutta.

Hinta sisältää: majoituksen, kasvisruokailut, menopaluun leiribussilla Pasilasta Lärkansiin ja takaisin, tapaturmavakuutukset, leiriohjelman ja materiaalit. Majoitumme mukavasti sisätiloissa. Leiribussi pysähtyy Pasilassa Karjalankadulla ja Espoon keskuksessa rautatieaseman pohjoispuolella (Nuuksion bussien lähtöpaikka).

Huom. kun leiriin on aikaa enää alle kaksi viikkoa, tarkista toimistolta, mahtuuko leirille vielä mukaan, lup-lapset@luontoliitto.fi.

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa maksutta kaksi viikkoa ennen leiriä. Tämän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitamme leirin hinnan, ellei kyse ole sairastapauksesta. Tällöin vaadimme lääkärintodistuksen. Järjestäjä voi peruuttaa leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen leiriä, mikäli leiriläisiä ei ole riittävästi tai syynä on jokin muu akuutti asia, kuten leiripaikan tulipalo tms.

 

 

Tiedot

Alkaa:
20.2. klo 16.00
Loppuu:
23.2. klo 16.00
Tapahtumaluokat:
, , , , ,