Tule mukaan Luontoliiton synttäreille!Missä: Helsingissä, Keskuspuistossa ja Valo work & hotellissaMilloin: 21.10.2023Kenelle: Päiväohjelma on suunnattu lapsiperheille, iltaohjelma nuorille. Tapahtuma on avoin ihan kaikille. Luontoliitto on jo 80-vuotias! Se on aika hieno saavutus. Haluammekin juhlia sitä yhdessä kaikkien luonnosta ja hauskanpidosta tykkäävien kanssa! Lauantai alkaa Luontoliiton perinteisellä Syysmyrsky-tapahtumalla. Luvassa on hauskoja tehtäviä keskuspuiston luonnossa. Tehtäviä pääset […]

Luontoliitto 80v.

Tule mukaan Luontoliiton synttäreille!

Missä: Helsingissä, Keskuspuistossa ja Valo work & hotellissa
Milloin: 21.10.2023
Kenelle: Päiväohjelma on suunnattu lapsiperheille, iltaohjelma nuorille. Tapahtuma on avoin ihan kaikille.

Luontoliitto on jo 80-vuotias! Se on aika hieno saavutus. Haluammekin juhlia sitä yhdessä kaikkien luonnosta ja hauskanpidosta tykkäävien kanssa!

Lauantai alkaa Luontoliiton perinteisellä Syysmyrsky-tapahtumalla. Luvassa on hauskoja tehtäviä keskuspuiston luonnossa. Tehtäviä pääset ratkomaan pienryhmässä, esimerkiksi perhekunnittain.

Reippaan ulkoilun jälkeen on kiva siirtyä sisätiloihin, Valo Work & Hotellin aulaan, ihan kävelymatkan päähän keskuspuistosta. Siellä tarjolla on kakkua, mehua ja lisää hauskaa ohjelmaa!

Illan hämärtyessä järjestämme vielä nuorille suunnatun tapahtuman, jossa on tietysti luvassa rentoa juhlintaa!

Tarkempi ohjelma päivittyy tälle sivulle elokuussa.