Muutos lähtee pienestä

Keitä me olemme

Toimistomme ja kerhohuoneemme sijaitsevat Pasilassa, osoitteessa Leankatu 4 A LH2, 00240 Helsinki. Samassa osoitteessa säilytämme myös leiritavaroitamme. Järjestämme tiloissa tapaamisia, hengailuiltoja ja kokouksia. Tervetuloa mukaan!

Toiminnanjohtaja Petron puoleen voit kääntyä asiassa kuin asiassa. Petro vastaa nuortentoiminnastamme.

040 – 165 1907
petro.pynnonen(at)luontoliitto.fi

Lasten- ja perhetoiminnastamme vastaa koordinaattorimme Saara.

040 – 165 1908
saara.leinikka(at)luontoliitto.fi

Hallitus

LUPin toiminnasta päättää hallitus, joka valitaan vuosittain syyskokouksessa. Vuoden 2024 puheenjohtaja on Lotta Ojajärvi, ja hän toimii jo varapuheenjohtajana loppuvuoden 2023 pj. Otso Jokisen siirryttyä ulkomaille. Lotan tavoittaa osoitteesta lotta.ojajarvi@live.com

Toimintaryhmät

LUPin nuorten toimintaryhmät ovat vapaaehtoisten aktiivien muodostamia porukoita, jotka järjestävät toimintaa, kursseja, tempauksia ja leirejä LUPissa. Toimintaryhmät ovat ilmaisia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Toimintaryhmillä on omia viestintäkanavia, joille voit liittyä ottamalla yhteyttä ryhmien vetäjiin.

Metsäryhmä, vetäjä Otso Piitulainen metsaryhma.pkseutu@luontoliitto.fi

Ilmastoryhmä, ilmastoryhma.pkseutu@luontoliitto.fi

Retkityöryhmä, vetäjä Otava Mäkinen retkiryhma.pkseutu@luontoliitto.fi

Leirityöryhmä, vetäjä Vilja Mäkinen leiriryhma.pkseutu@luontoliitto.fi

Sähköpostilistat

Liity LUPin sähköpostilistoille pysyäksesi ajan tasalla ajankohtaisista tapahtumista. Listoille voi liittyä ilmoittamalla siitä Petrolle.

LUP-lista: Ajankohtaista tietoa ja terveisiä LUPin toiminnasta, rekrytoinneista ja tapahtumista.

Leirilista: LUPin leirityöryhmän oma pöhinälista leirien ja leirien tukitapahtumien suunnitteluun sekä leiriviestintään. Leirityöryhmään saa littyä kuka tahansa asiasta kiinnostunut, liity vain listalle!

Retkilista: Retkilistalta saat tiedot ajankohtaisista retkistä ja retkisuunnitelmista.

Aktivisti-lista: Luonto-Liiton ympäristövaikuttamiseen ja vapaaehtoistyöhön keskittyvä lista, jonka kautta saat tietoa ajankohtaisista toimintamahdollisuuksista

Luonto-Liiton irc-kanava: #luontoliitto @ircnet