Leirin vetäjä tekee tärkeää työtä

Leirille töihin

Kesä ja leirit tulevat taas! LUP aluejärjestöineen järjestää tänä vuonna ajalla 7.6.-11.8.2021 yksitoista lasten yöleiriä ja neljä päiväleiriä. Nuorille järjestämme neljä, ja perheille kolme leiriä. Leiripaikkamme ovat ihanan luonnon keskellä olevat Bengtsårin leirisaari ja Kattilajärven leirikeskus Nuuksiossa ja päiväleirit vanhaa huvila-aikaa huokuvilla Villa Elfvikin luontotalolla ja Pakilan nuorisotalolla. Tarkka lista leireistä löytyy hakulomakkeelta.

Haemme kesän lasten-, nuorten- ja perheleireille:

• leirinjohtajia
leirinohjaajia
apuohjaajia
kokkeja
• apukokkeja

Ennen kuin haet, tutustuthan ensin leiritoimenkuviin ja leirityöhön:

Miten haen?
Tässä vaiheessa kevättä suurin osa leiritoimenkuvista on täytetty ja valinnat tehty. Kuitenkin aina tulee jokunen estyminen tai muuten vain leirillä kaivataan lisää apukäsiä, joskus lyhyelläkin varoitusajalla. Tällaisia tilanteita varten voit ilmoittautua ns. hätärekrylistalle. Sitä kautta saatat hyvinkin päästä vielä mukaan, etenkin ohjaajaksi tai kokiksi, toisinaan johtajaksikin.

Palkkiot ja muut korvaukset

– Johtajat: 80€/vrk
– Kokki: 70€/vrk, yöleireiltä lisäksi päiväraha 22€/vrk
– Apukokki: päiväraha 22€/vrk
– Ohjaaja: päiväraha 22€/vrk
– Apuohjaaja: matkakorvaukset

Matkakustannukset suunnittelu- ja palautetapaamisiin sekä leirille Uudeltamaalta* maksetaan kaikille. Leireillä tarjotaan lisäksi kaikki ruokailut.

Leirien suunnittelu- ja rekenteluviikonloppu järjestetään Bengtsårissa 28.-30.5. ja kesän palauteviikonloppu 3.-5.9. Helsingissä Östersundomin leirikeskuksessa. Laita tapaamiset kalenteriisi!

* tai vastaavat kohtuulliset matkakulut Uudenmaan ulkopuolelta.