Leirin vetäjä tekee tärkeää työtä

Leirille töihin

Hae meille töihin kesän 2024 luontoleireille!

Vielä ehdit tekemään töitä lasten ja nuorten ympäristökasvatuksen parissa luonnossa leireillen!

Kesän päähaku loppui jo, mutta haemme vielä vihoviimeisiä johtajia, ohjaajia, kokkeja, apuohjaajia ja apukokkeja kesäleireillemme ajalle 3.6.-7.8. Tällä samalla haulla haemme kesän ajaksi ohjaajia peruutusten, kuten sairastapausten varalle. Siitä nimi ”hätärekry”. Tarkat leiripäivämäärät löydät hakulomakkeelta. Tämä haku on voimassa kesän viimeiseen leiriin saakka.

Leiripaikkojamme ovat Bengtsårin saari Hangossa, Kattilajärvi Nuuksiossa, Villa Elfvik Espoon Laajalahdella ja Kansalaistoiminnan keskus Leinikki Vantaalla.

Kesän suuret suunnittelutapaamiset pidetään 24.-26.5. viikonloppuna. Bengtsårin leirien ohjaajien tapaaminen on tuolloin Benkussa. Sinne on yhteiskuljetus Helsingistä ja sinne toivotaan kaikkien Benkun leireille kesällä tulevien osallistuvan. Kattilajärven leirien vastaava tapaaminen pidetään pe-la 24.-25.5. Kattiksella. Laita tilaisuudet kalenteriisi heti kun saat vahvistuksen ohjaajanpaikastasi!

Ennen kuin haet, tutustuthan ensin leiritoimenkuviin ja leirityöhön:

Tapahtumakalenteristamme löydät kursseja ja muuta toimintaa, joista hyödyt leirityössä. Tällaisia ovat mm. uimapelastuskurssi ja erilaiset teemaluontoretkemme.

Miten haen?

Palkkiot ja muut korvaukset

  • Johtajat: 85€/vrk
  • Kokit: 85€/vrk, lisäksi yöleireillä päiväraha 24€/vrk
  • Apukokki: päiväraha 24€/vrk
  • Ohjaaja: päiväraha 24€/vrk
  • Apuohjaaja: matkakorvaukset

Matkakustannukset suunnittelu- ja palautetapaamisiin sekä leirille Uudeltamaalta* maksetaan kaikille. Leireillä tarjotaan lisäksi kaikki ruokailut.

* tai vastaavat kohtuulliset matkakulut Uudenmaan ulkopuolelta.

Pidätämme oikeuden peruuttaa leirin, jos siellä ei ole riittävästi osallistujia kuukautta ennen sen alkamisajankohtaa