Luontokerhon ohjaaminen

Kerhonohjaajaksi

Minustako luontokerhon ohjaaja?

Tule vetämään luontokerhoa ja tarjoa lapsille luontoelämyksiä retkeilyn, askartelun, leikkien, tarinoiden ja muun ohjelman merkeissä. Jokainen kerho on ohjaajansa ja osallistujiensa näköinen!

Yhteen kerhoon mahtuu noin 10 lasta, jotka ovat yleensä 1 -4 -luokkalaisia. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa, 1,5h/ kerta. Kerhoja pidetään pääasiassa koulun tiloissa iltapäivisin. Kerhon ajankohdan päätät sinä yhdessä koulun kanssa. Palkkaus on 110€/kk tai jos pidät kerhoa suinkuntasi ulkopuolella, 150€ /kk. Voit pitää kerhoa myös kaverin kanssa, jolloin palkka laitetaan puoliksi teidän kesken.

Ohjaajilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä tietenkin kiinnostusta ympäristökasvatukseen,

vuorovaikutustaitoja, innostunutta, aktiivista työotetta ja oikeaa asennetta!

Voit tiedustella vapaita ohjaajan paikkoja osoitteesta lup-lapset(at)luontoliitto.fi. Perustamme mielellämme myös uusia kerhoja mahdollisuuksien mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kerhonohjaajan peruskurssi

Kerhonohjaajan peruskurssi antaa valmiudet luontokerhon ja lapsiryhmän ohjaamiseen ja kurssin käytyäsi sinulla on mahdollisuus vetää Luonto-Liiton kerhoja. Kurssilla käydään havainnollisesti läpi ympäristökasvatusta, lapsiryhmän ohjaamista ja kerhon käynnistämistä. Kurssi sopii kaikille alakouluikäisten ympäristökasvatuksesta kiinnostuneille. Pidämme kerhonohjaajakursseja yleensä syksyllä ja vuoden alussa.

Katso LUPin tulevat kurssit täältä.