Maailma paremmaksi ystävien seurassa

Nuorten toimintaryhmät

Toimintaryhmien tapahtumat löydät tapahtumakalenterista

Nuortenillat

Kokoonnumme torstaisin klo 17-21 kerhohuoneellemme Leankatu 4 A LH2 Pasilassa. Illoissa tapaamme toisiamme iloisissa merkeissä, suunnittelemme itseämme kiinnostavaa toimintaa ja opimme uutta. Tervetuloa mukaan! Ryhmää vetävät Otava Mäkinen ja Anni Ruuhijärvi. Lisätietoja Petrolta: 0401651907 tai petro.pynnonen@luontoliitto.fi

Leirityöryhmä

Leirityöryhmämme on porukka nuoria ja osin varttuneempiakin leireistä kiinnostuneita. Työryhmässä vallitsee hyvin järjestäytyneen ja sopivan kaoottisen ilmapiirin harmonia. Ryhmä suunnittelee leirikalenterimme, päättää leirien ja muiden niihin liittyvien tapahtumien ajankohdista, valitsee leirien vetäjät ja kehittää toimintaa. Ryhmässä on valtavasti tietoa ja taitoa luontoleirien järjestämisestä ja siihen sinunkin kannattaa kuulua! Leirien välillä ryhmä pitää tiiviisti yhteyttä ja keksii kaikenlaista. Kiinnostuitko? Lähetä rohkeasti viestiä leirityöryhmän vetäjälle Vilja Mäkiselle leiriryhma.pkseutu@luontoliitto.fi, tai pyydä Petroa liittämään sut leirilistallemme, petro.pynnonen@luontoliitto.fi.

Metsäryhmä / VALU

Pääkaupunkiseudun metsäryhmä on noin 15-29v nuorille tarkoitettu toimintaryhmä. Ryhmä päättää itsenäisesti toiminnastaan. Se suunnittelee ja toteuttaa itselleen tärkeiksi katsomiaan Uudenmaan metsiä koskevia tapahtumia, tempauksia, retkiä ja muita aktiviteetteja. Ryhmä kokoontuu pääosin Vantaalla. Ryhmän vetäjään Otso Piitulaiseen voit ottaa yhteyttä viestillä: metsaryhmä.pkseutu@luontoliitto.fi.

Retkiryhmä

Retkiryhmä on joukko innokkaita retkeilijöitä, jotka suunnittelevat ja toteuttavat retkiä haluamiinsa kohteisiin. Tule mukaan! Pyydä Petroa liittämään sut retkilistallemme ja WhatsApp-ryhmään: petro.pynnonen@luontoliitto.fi. Voit olla yhteydessä myös suoraan retkiryhmän vetäjään, Otava Mäkiseen: retkiryhma.pkseutu@luontoliitto.fi.