Maailma paremmaksi ystävien seurassa

Nuorten toimintaryhmät

Toimintaryhmien tapahtumat löydät tapahtumakalenterista

Ilmastoryhmä / ENY

Ryhmä ilmaston tilasta huolestuneita nuoria, jotka ovat päättäneen tehdä, eikä meinata. Ryhmän vetäjän tavoitat meilillä: ilmastoryhma.pkseutu@luontoliitto.fi

Leirityöryhmä

Leirityöryhmämme on porukka nuoria ja osin varttuneempiakin leireistä kiinnostuneita. Työryhmässä vallitsee hyvin järjestäytyneen ja sopivan kaoottisen ilmapiirin harmonia. Ryhmä suunnittelee leirikalenterimme, päättää leirien ja muiden niihin liittyvien tapahtumien ajankohdista, valitsee leirien vetäjät ja kehittää toimintaa. Ryhmässä on valtavasti tietoa ja taitoa luontoleirien järjestämisestä ja siihen sinunkin kannattaa kuulua! Leirien välillä ryhmä pitää tiiviisti yhteyttä ja keksii kaikenlaista. Kiinnostuitko? Lähetä rohkeasti viestiä ryhmän vetäjälle Viivi Kivelälle leiriryhma.pkseutu@luontoliitto.fi, tai pyydä Petroa liittämään sut leirilistallemme, petro.pynnonen@luontoliitto.fi.

Metsäryhmä / VALU

Pääkaupunkiseudun metsäryhmä on noin 15-29v nuorille tarkoitettu toimintaryhmä. Ryhmä päättää itsenäisesti toiminnastaan. Se suunnittelee ja toteuttaa itselleen tärkeiksi katsomiaan Uudenmaan metsiä koskevia tapahtumia, tempauksia, retkiä ja muita aktiviteetteja. Ryhmä kokoontuu pääosin Vantaalla. Ryhmän vetäjään voit ottaa yhteyttä viestillä: metsaryhmä.pkseutu@luontoliitto.fi.

Retkiryhmä

Retkiryhmä on joukko innokkaita retkeilijöitä, jotka suunnittelevat ja toteuttavat retkiä haluamiinsa kohteisiin. Tule mukaan! Pyydä Petroa liittämään sut retkilistallemme ja WhatsApp-ryhmään: petro.pynnonen@luontoliitto.fi. Voit olla yhteydessä myös suoraan retkiryhmän vetäjään, Kati Schenkiin: retkiryhma.pkseutu@luontoliitto.fi.