Lasten yöleirit 2023 Pakataan reput ja lähdetään retkelle, leikitään, avataan aistit ja tutkitaan ympäristöä tai tehdään luontotaidetta. Lämpiminä kesäpäivinä kokeillaan melomista, veneilyä tai pulahdetaan uimaan. Iltaisin kokoonnutaan nuotion ääreen tai saunotaan. Bengtsårissa yövytään teltoissa, Luukissa juuri uusitussa leirikeskuksessa. Viiden hengen teltat kootaan paikoilleen valmiiksi. Et siis tarvitse omaa telttaa. Ilmoittautuminen yöleireille Ilmoittautuminen ensileirille Bengtsår, Hanko […]

Lasten yöleirit 2023

Lasten yöleirit 2023

Pakataan reput ja lähdetään retkelle, leikitään, avataan aistit ja tutkitaan ympäristöä tai tehdään luontotaidetta. Lämpiminä kesäpäivinä kokeillaan melomista, veneilyä tai pulahdetaan uimaan. Iltaisin kokoonnutaan nuotion ääreen tai saunotaan. Bengtsårissa yövytään teltoissa, Luukissa juuri uusitussa leirikeskuksessa. Viiden hengen teltat kootaan paikoilleen valmiiksi. Et siis tarvitse omaa telttaa.

Ilmoittautuminen yöleireille
Ilmoittautuminen ensileirille

Bengtsår, Hanko

2010 – 2015 syntyneille

 • 5.-10.6. Sofianlehto TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
 • 12.-17.6. Sofianlehto TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
 • 17.-22.6. Sofianlehto TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
 • 26.6.-1.7. Sofianlehto TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
 • 26.-31.7. Niemennokka
 • 2.-7.8. Sofianlehto

Luukki, Espoo

2010 – 2015 syntyneille

 • 12.-15.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle

ENSILEIRIT 2023

2013 – 2015 syntyneille. Kahden yön mittainen ensileiri on mukava tapa tutustua leirielämään. Leireillä on samanlainen meininki ja ohjelma kuin pidemmillä leireillä. Luukissa majoitutaan sisätiloissa, Bengtsårissa teltassa.

Luukki, Espoo

 • 28.-30.6.
 • 30.6.-2.7. PERUTTU

Bengtsår, Hanko

 • 10.-12.6. Sofianlehto
 • 31.7.-2.8. Sofianlehto

Vinkkejä pakkaamiseen (pdf)

Hinta
Bengtsårin yöleirin hinta (jäsenet/ muut) on 160€/ 190€, Luukin leirin (3 yötä) 110€/ 140€. Ensileirien hinta (jäsenet/ muut) 100€/ 130€, kaikilla leireillä sisaralennus toisesta sisaresta -20€ täydestä hinnasta.
Hinta sisältää täysihoidon, tapaturmavakuutuksen, majoituksen ja yhteiskuljetukset (Bengtsårin leireille Helsingistä, Luukkiin Helsingistä ja Espoosta). Huomioithan, että Luukin leireillä tarjoillaan kasvisruokaa. Benkussa on mahdollisuus tilata kasvisruoka. Tarjolla muutoin ilmastomenu eli mahdollisimman ilmastoystävällinen ruoka.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä leiripäivää. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme osallistumismaksun. Jos leiriin on alle kaksi viikkoa, voi maksutta perua vain sairastapauksen vuoksi, mistä vaadimme sairaanhoitajan tai lääkärin todistuksen tai koronaoireiden vuoksi. Järjestäjä voi perua leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Myöhemmin leirin voi perua esim. leiripaikkaan kohdistuvan syyn, kuten tulipalon tms. vuoksi. Seuraamme koronarajoituksia. Mikäli rajoitusten vuoksi leiri on peruttava lyhyelläkin varoitusajalla, ei siitä koidu osallistujille kuluja.