Haussa retkityöryhmän (Rety) puheenjohtajan pesti

Haussa retkityöryhmän (Rety) puheenjohtajan pesti 

Luontoliiton Uudenmaan piirin retkityöryhmän vetäjällä on nuorten retkitoimintamme langat käsissään. Ryhmän vetäjä tietää, mitä retkiä on tulossa ja milloin. Vetäjä informoi toimistoa ja hallitusta tulevista retkistä ja suunnitteilla olevista retkistä. Vetäjä markkinoi niitä tahollaan. LUP markkinoi niitä omilla tiedotuskanavillaan. Retkien ilmoittautumiset kerätään mieluiten nettilomakkeella, johon on pääsy sekä toimistolla että retken järjestäjällä.

Retkityöryhmän vetäjällä on käytössään sähköpostiosoite retkiryhma.pkseutu@luontoliitto.fi Lisäksi ryhmällä on oma WhatsApp-ryhmänsä. 

Retkityöryhmän vetäjä kutsuu säännöllisesti retkiryhmän kokoon suunnittelemaan retkiä. Rety saa suunnitella ja toteuttaa retkiä itsenäisesti. Lupin retkityöryhmän toiminta sisältää vain ryhmän omat retket. Retkiryhmän omien retkien lisäksi Lupissa järjestetään erilaisia toimintaryhmien retkiä ja esimerkiksi perheretkiä. Näistä vastaavat muut toimijat.

Sopimuksen voimassaoloaika: kaksi vuotta, alkaen ____. Palkkiota ei makseta, mutta retkityöryhmän vetäjällä on etuoikeus vetää retkiä. Retkistä maksetaan päivärahat, muut matkakorvaukset ja retken kulut. Ota yhteyttä Petroon ja ilmoita kiinnostuksestasi 15.6.2023 mennessä: petro.pynnonen@luontoliitto.fi.