Satujoogaa ja kevätseurantaa Simonkylässä

Keltaisena kuin leskenlehti. Hupaisana kuin töyhtöhyyppä. Vikkelänä kuin sisilisko. Sellaisena saapuu kevät!

Joogasatu johdattaa meidät metsän eläinten puuhiin ja virittää kevätseurantaan. Sen äärellä liikutaan, rentoudutaan ja leikitään. Sadun jälkeen etsitään yhdessä kevään merkkejä. Hauska tutkimusretkemme auttaa ihan oikeita Luonnontieteellisen museon tutkijoita. Havaintojemme avulla he tarkkailevat mm. kevään muuttumista ja ilmastonmuutoksen etenemistä.

Tapahtuma soveltuu ihan kaikille leikkimielisille, n. 3-vuotiaasta ylöspäin, aina aikuisiin asti. Hinta lapset 3€, aikuiset 5€ tai koko perhe 10 € . Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olitpa jäsen tai et! Ilmoittaudu viimeistään 2.4.

Ohjaajalla on mukanaan kevätseurantalomakkeet ja kyniä. Pakkaa mukaasi halutessasi eväät, istuinalusta sekä kirjoitusalusta lomakkeen täyttämistä varten.

Tapaaminen Liikunnanilon olohuoneella, Leinikkitie 20B, klo 11. Siitä lähdetään yhdessä Möskärin lähimetsään. Retken kesto on n. 2h. Järj. yhdessä Liikunnanilon olohuoneen kanssa.

Osallistumisen voit perua maksutta, kunhan teet sen viikko ennen tapahtuman ajankohtaa, ellei kyse ole akuutista asiasta, kuten sairastuminen.

Alkaa:

06.04.2024

Loppuu:

06.04.2024

Paikka:

Simonkylä, Vantaa

Tapahtuma