LUPin päiväleirit

Päiväleirit 2024

Päiväleirit on 2013 – 2016 syntyneille lapsille.

Ilmoittaudu päiväleirille tästä

Tarkistamme ilmoittautumiset ja vahvistamme ne s.postitse muutaman kerran viikossa. Odotathan siis rauhassa, vaikka et saisi s.postiisi vahvistusviestiä samantien ilmoittauduttuasi.

Kansalaistoiminnan keskus Leinikki, Simonkylä, Vantaa

  • 17.-20.6. Peruttu

Villa Elfvikin päiväleirit Espoossa

  • 3.-7.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle (varalla yli 10 lasta)
  • 10.-14.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle (varalla n. 20 lasta)
  • 29.7.-2.8.

Leiripäivät täyttyvät retkeilystä ja kesäisen luonnon tutkimisesta, hauskoista leikeistä, peleistä ja ympäristötaiteen tekemisestä. Päivät alkavat klo 9 ja kotiin lähdetään klo 16.

Päiväleirin hinta on 120€, sisaralennus -20€ leirin kokonaishinnasta. Vantaa päiväleirin hinta on 100€. Hinta sisältää monipuolisen leiriohjelman materiaaleineen, kokkimme valmistaman lounaan ja välipalan sekä tapaturmavakuutuksen. Leireillä tarjoillaan kasvisruokaa. Pienituloisille voimme myöntää alennusta.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä leiripäivää. Jos leiriin on aikaa alle kaksi viikkoa, perimme peruutuksista leirimaksun. Poikkeuksena sairastapaukset, joista vaadimme lääkärintodistuksen. Järjestäjä voi perua leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää vähäisen osallistujamäärän vuoksi ja myöhemmin esim. leiripaikkaan kohdistuvan syyn, kuten tulipalon tms. vuoksi.

Vinkkejä pakkaamiseen (pdf)