Päiväleirit 2023 2012-2015 syntyneille Ilmoittaudu päiväleirille tässä Tarkistamme ilmoittautumiset ja vahvistamme ne s.postitse noin kerran viikossa, yleensä perjantaisin. Et siis saa s.postiisi vahvistusviestiä samantien ilmoittauduttuasi. Ympäristötaideleiri Skomarsin torpalla, Vantaan Hakunilassa 31.7.-4.8. PERUTTU Viime kesänä ensimmäistä kertaa toteutettu leiri sai niin hyvän vastaanoton, että päätimme ottaa sen valikoimaan tänäkin vuonna! Tehdään luontoaiheisia teoksia ja kokeiluita, tai […]

Päiväleirit 2023

Päiväleirit 2023

2012-2015 syntyneille

Ilmoittaudu päiväleirille tässä

Tarkistamme ilmoittautumiset ja vahvistamme ne s.postitse noin kerran viikossa, yleensä perjantaisin. Et siis saa s.postiisi vahvistusviestiä samantien ilmoittauduttuasi.

Ympäristötaideleiri Skomarsin torpalla, Vantaan Hakunilassa

  • 31.7.-4.8. PERUTTU

Viime kesänä ensimmäistä kertaa toteutettu leiri sai niin hyvän vastaanoton, että päätimme ottaa sen valikoimaan tänäkin vuonna! Tehdään luontoaiheisia teoksia ja kokeiluita, tai hyödynnetään luonnonmateriaaleja. Maalataan, työnnetään kädet saveen, askarrellaan ja vietetään paljon aikaa luonnossa retkeillen ja taiteillen. Voit tulla mukaan, vaikkei sinulla olisi kokemusta taideharrastuksesta. Meillä jokainen on taiteilija!


Villa Elfvikin päiväleirit Espoossa

  • 5.-9.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle
  • 12.-16.6. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalla (varalla kymmeniä lapsia)
  • 31.7.-4.8. TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle

Leiripäivät täyttyvät retkeilystä ja kesäisen luonnon tutkimisesta, hauskoista leikeistä, peleistä ja ympäristötaiteen tekemisestä. Päivät alkavat klo 9 ja kotiin lähdetään klo 16.

Päiväleirin hinta 100€, sisaralennus -20€, sis. monipuolisen leiriohjelman materiaaleineen, kokkimme valmistaman lounaan ja välipalan sekä tapaturmavakuutuksen. Leireillä tarjoillaan kasvisruokaa. Pienituloisille voimme myöntää alennusta.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua maksutta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä leiripäivää. Jos leiriin on aikaa alle kaksi viikkoa, perimme peruutuksista leirimaksun. Poikkeuksena koronaoireet ja muut sairastapaukset. Jälkimmäisistä vaadimme sairaanhoitajan tai lääkärin todistuksen. Järjestäjä voi perua leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää vähäisen osallistujamäärän vuoksi ja myöhemmin esim. leiripaikkaan kohdistuvan syyn, kuten tulipalon tms. vuoksi. Seuraamme koronarajoituksia. Jos rajoitusten vuoksi leiri on peruttava, ei siitä koidu osallistujille kuluja.

Vinkkejä pakkaamiseen (pdf)